Facebook'ta Tarihi Özellik

Kültür-Sanat 06.02.2019 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Facebook'ta Tarihi Özellik

Sosyal medya devi Facebook, mesajlaşma uygulaması Messenger'da, ikili veya grup sohbetlerinde yazılan bir mesajın gönderilmesinden sonraki 10 dakika içinde silinebilmesine olanak sağlayan bir güncelleme yayınladı.

Facebook, mesajlaşma uygulaması Messenger'da, ikili veya grup sohbetlerinde yazılan bir mesajın gönderilmesinden sonraki 10 dakika içinde silinebilmesini sağlayan bir güncelleme yayınladı. Söz konusu güncelleme kapsamında kullanıcılar yazılan mesajın üzerine basılı tutup "herkes için kaldır" seçeneğiyle yazdıkları mesajları silebilecek. İKİ TARAF İÇİNDE SEÇENEK VAR Ürün direktörü Anna Iskikian, karşı taraftaki kullanıcıların mesajların silindiğini görebileceğini söylerken, mesajın ayrıca sadece kullanıcı için silinmesine olanak sağlayan "kendin için kaldır" seçeneği de olduğunu ve güncellemenin iOS ve Android işletim sistemlerinde kullanılmak üzere piyasaya sürüldüğünü belirtti.Güncellemenin duyurulmasının ardından Facebook hisseleri yüzde 1.61 artışla hisse başına 171.98 dolara yükselerek, 4 Eylül'den bu yana görülen en yüksek düzeyine ulaştı. Geçen ay gündemde yer alan fakat onaylanmayan bir raporda da şirketin bütün mesajlaşma uygulamalarına uçtan uca kriptolama uygulaması getireceği iddia edilmişti.          
Sosyal medya devi Facebook, mesajlaşma uygulaması Messenger'da, ikili veya grup sohbetlerinde yazılan bir mesajın gönderilmesinden sonraki 10 dakika içinde silinebilmesine olanak sağlayan bir güncelleme yayınladı.

Facebook, mesajlaşma uygulaması Messenger'da, ikili veya grup sohbetlerinde yazılan bir mesajın gönderilmesinden sonraki 10 dakika içinde silinebilmesini sağlayan bir güncelleme yayınladı.

Söz konusu güncelleme kapsamında kullanıcılar yazılan mesajın üzerine basılı tutup "herkes için kaldır" seçeneğiyle yazdıkları mesajları silebilecek.

İKİ TARAF İÇİNDE SEÇENEK VAR

Ürün direktörü Anna Iskikian, karşı taraftaki kullanıcıların mesajların silindiğini görebileceğini söylerken, mesajın ayrıca sadece kullanıcı için silinmesine olanak sağlayan "kendin için kaldır" seçeneği de olduğunu ve güncellemenin iOS ve Android işletim sistemlerinde kullanılmak üzere piyasaya sürüldüğünü belirtti.Güncellemenin duyurulmasının ardından Facebook hisseleri yüzde 1.61 artışla hisse başına 171.98 dolara yükselerek, 4 Eylül'den bu yana görülen en yüksek düzeyine ulaştı. Geçen ay gündemde yer alan fakat onaylanmayan bir raporda da şirketin bütün mesajlaşma uygulamalarına uçtan uca kriptolama uygulaması getireceği iddia edilmişti.

 
 

 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.