Farabi, Anestezi Teknisyen ve Teknikerlerini Unutmadı

Darıca 18.10.2019 - 08:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi, Anestezi Teknisyen ve Teknikerlerini Unutmadı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi anestezi teknisyen ve tekniker çalışanlarının 16 Ekim Dünya Anestezi gününü kutladı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi çalışanlarının önemli gün ve haftaları unutmayarak kutlamaya devam ediyor. Hastane Yönetimi tarafından Ameliyathane ekibinin en önemli parçası olan Anestezi uzman ve teknikerlerinin 16 Ekim Dünya Anestezi günü kutlanarak pasta kesimi yapıldı. GÜNEŞ BAŞARILAR DİLEDİ Bu anlamlı günde kısa bir konuşma yapan hastane başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş “ Büyük bir özveri ile çalışan anestezi teknisyen ve tekniker arkadaşlarımızın bu önemli gününü kutluyor, kendilerine hayatlarının her alanında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi anestezi teknisyen ve tekniker çalışanlarının 16 Ekim Dünya Anestezi gününü kutladı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi çalışanlarının önemli gün ve haftaları unutmayarak kutlamaya devam ediyor. Hastane Yönetimi tarafından Ameliyathane ekibinin en önemli parçası olan Anestezi uzman ve teknikerlerinin 16 Ekim Dünya Anestezi günü kutlanarak pasta kesimi yapıldı.

GÜNEŞ BAŞARILAR DİLEDİ

Bu anlamlı günde kısa bir konuşma yapan hastane başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş “ Büyük bir özveri ile çalışan anestezi teknisyen ve tekniker arkadaşlarımızın bu önemli gününü kutluyor, kendilerine hayatlarının her alanında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.