19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Farabi’de ‘1 Mayıs’ kutlandı!

Darıca 01.05.2020 - 15:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi’de ‘1 Mayıs’ kutlandı!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 1 Mayıs Emek ve dayanışma günü unutulmadı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı. Hastane Yönetim ekibi ve çalışanların yoğun katılımıyla anlamlı bir organizasyon düzenlendi. Hastane bahçesinde pasta kesimi ile başlayan organizasyon da renkli ve güzel anlar yaşandı. Pandemi (Covid-19) sürecinde gece gündüz demeden çalışan hastane personelleri bu şekilde hatırlandıkları için hastane yönetimine teşekkürlerini ilettiler. BİZLERİN GÖREVİ, BU SÜREÇTE PERSONELLERİMİZİ HATIRLAMAK Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “bu süreçte özverili çalışmaları ile görevi yapan personellerimizi hatırlamak ve onların yüzlerini bir nebzede olsa gülümsetebilmek de bizlerin görevidir. Bizler herzaman personellerimiz ile uyum içiresinde çalışmaktayız ve öyle de devam edecektir. Hastane yönetimi olarak; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü barış, hoşgörü ve kardeşliğin egemen olduğu, kutlamaların her türlü olumsuzluktan geçmesini temenni eder sağlıklı günler dileriz ” ifadeleri kullanıldı.  

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 1 Mayıs Emek ve dayanışma günü unutulmadı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı. Hastane Yönetim ekibi ve çalışanların yoğun katılımıyla anlamlı bir organizasyon düzenlendi. Hastane bahçesinde pasta kesimi ile başlayan organizasyon da renkli ve güzel anlar yaşandı. Pandemi (Covid-19) sürecinde gece gündüz demeden çalışan hastane personelleri bu şekilde hatırlandıkları için hastane yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

BİZLERİN GÖREVİ, BU SÜREÇTE PERSONELLERİMİZİ HATIRLAMAK

Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “bu süreçte özverili çalışmaları ile görevi yapan personellerimizi hatırlamak ve onların yüzlerini bir nebzede olsa gülümsetebilmek de bizlerin görevidir. Bizler herzaman personellerimiz ile uyum içiresinde çalışmaktayız ve öyle de devam edecektir. Hastane yönetimi olarak; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü barış, hoşgörü ve kardeşliğin egemen olduğu, kutlamaların her türlü olumsuzluktan geçmesini temenni eder sağlıklı günler dileriz ” ifadeleri kullanıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.