Farabi’de değerlendirme toplantısı

Darıca 30.09.2020 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi’de değerlendirme toplantısı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesini Sağlık Bakım Hizmetlerine bağlı olarak hizmet veren servis ve birimlerin rutin değerlendirmeleri için toplantı yaptı Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşen Aydın’ın başkanlığında servis ve birim sorumlularının katılımıyla Sağlık Bakım Hizmetlerine bağlı olarak hizmet veren servis ve birimlerin rutin değerlendirmeleri için toplantı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda servislerin iş ve işleyişleri değerlendirilerek, neler yapıldığı, yapılması gerekenler, karşılaşılan sorunların nasıl çözümleneceği ve verilen hizmetler kalitesini arttırma yönünde yapılacak olan çalışmalar incelendi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesini Sağlık Bakım Hizmetlerine bağlı olarak hizmet veren servis ve birimlerin rutin değerlendirmeleri için toplantı yaptı

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşen Aydın’ın başkanlığında servis ve birim sorumlularının katılımıyla Sağlık Bakım Hizmetlerine bağlı olarak hizmet veren servis ve birimlerin rutin değerlendirmeleri için toplantı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda servislerin iş ve işleyişleri değerlendirilerek, neler yapıldığı, yapılması gerekenler, karşılaşılan sorunların nasıl çözümleneceği ve verilen hizmetler kalitesini arttırma yönünde yapılacak olan çalışmalar incelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.