Farabi’de GETAT Merkezi yeniden hizmette!

Darıca 09.06.2020 - 17:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi’de GETAT Merkezi yeniden hizmette!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi 3 ay aradan sonra yeniden hizmet vermeye başladı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin pandemi hastanesi olarak belirlenmesi nedeniyle, Covid-19 hastalığının ülkemizde de görülmeye başlamasıyla birlikte Mart ayından itibaren GETAT Merkezinde de hizmete geçici olarak ara verilmişti. Haziran ayı itibariyle poliklinik hizmetlerinde yapılan yeni düzenlemeyle birlikte GETAT Merkezi de gerekli tedbirlere uyularak hasta kabulüne başladı. Türkiye’nin en fazla alanda uygulama yapılan GETAT Merkezlerinden birisi olan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi akupunktur, ozon terapi, kupa uygulaması, fitoterapi, osteopati, proloterapi, mezoterapi, hirudoterapi ve hipnoz alanlarında hizmet vermektedir. Bölge halkının da yoğun ilgi gösterdiği merkeze 0262 656 43 44-45 (Santral) numaralarından arayarak 1721 dahili numarayı bağlatıp randevu alınabiliyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi 3 ay aradan sonra yeniden hizmet vermeye başladı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin pandemi hastanesi olarak belirlenmesi nedeniyle, Covid-19 hastalığının ülkemizde de görülmeye başlamasıyla birlikte Mart ayından itibaren GETAT Merkezinde de hizmete geçici olarak ara verilmişti. Haziran ayı itibariyle poliklinik hizmetlerinde yapılan yeni düzenlemeyle birlikte GETAT Merkezi de gerekli tedbirlere uyularak hasta kabulüne başladı. Türkiye’nin en fazla alanda uygulama yapılan GETAT Merkezlerinden birisi olan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi akupunktur, ozon terapi, kupa uygulaması, fitoterapi, osteopati, proloterapi, mezoterapi, hirudoterapi ve hipnoz alanlarında hizmet vermektedir. Bölge halkının da yoğun ilgi gösterdiği merkeze 0262 656 43 44-45 (Santral) numaralarından arayarak 1721 dahili numarayı bağlatıp randevu alınabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.