GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Farabi’de korku dolu anlar!

Darıca 23.05.2020 - 23:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi’de korku dolu anlar!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden kimliği belirlenemeyen bir  şahıs aracından testere çıkararak vardiya amirinin üzerine yürüdü. Olay bugün akşam saatlerinde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen imliği belirlenemeyen bir şahıs, vardiya amirinin ‘Maske tak’ uyarısını dikkate almayarak aracından testere çıkarıp vardiya amirinin üzerine yürüdü. Polis ekiplerinin sakinleştirmeye çalıştığı şahıs kısa süre içinde etkisiz hale getirildi. Yaşanan korku dolu anlar hastanede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden kimliği belirlenemeyen bir  şahıs aracından testere çıkararak vardiya amirinin üzerine yürüdü.

Olay bugün akşam saatlerinde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen imliği belirlenemeyen bir şahıs, vardiya amirinin ‘Maske tak’ uyarısını dikkate almayarak aracından testere çıkarıp vardiya amirinin üzerine yürüdü. Polis ekiplerinin sakinleştirmeye çalıştığı şahıs kısa süre içinde etkisiz hale getirildi.

Yaşanan korku dolu anlar hastanede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.