Farabi’de masa başı ve saha tatbikatı!

Darıca 03.01.2020 - 13:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi’de masa başı ve saha tatbikatı!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Acil Durum ve Afet Planı’na uygun olarak “Hastane Olay Yönetim Ekibi” tarafından, Masa Başı Tatbikatı gerçekleştirildi. Masa Başı Tatbikatında; oluşturulmuş olan senaryoya göre alınan yangın ihbarı üzerine İtfaiyeye haber verilmiş, hastanenin söndürme ve kurtarma ekipleri yangına müdahale etmiş, Hastane Hap Başkanı, Olay Yönetim Ekibini Olay Yönetim Merkezinde (Yönetim Toplantı Salonu) ivedilikle toplayarak, gerekli hazırlıkları hızlı bir biçimde tamamlayıp, olay ilgili ekipler olay mahalline yönlendirmiştir. GÜNEŞ, TİTİZLİKLE YÖNETTİ HAP Başkanı Doç.Dr.Mustafa Güneş tarafından ivedilikle gerekli tedbirlerin alınması için diğer ekip başkanlarına gerekli talimatlar verilirken, telsizden anlık olarak olay yeri hakkında gerekli geri bildirimler alındı. Senaryo gereği tahliye gerçekleştirilip, yangın söndürüldükten sonra oluşan can kaybı ve maddi hasar konusunda ekiplerden bilgi alınmış ve tanzim edilmesi gereken formlar hazırlandıktan sonra durum değerlendirmesi yapılarak tatbikat sonlandırıldı.      

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Acil Durum ve Afet Planı’na uygun olarak “Hastane Olay Yönetim Ekibi” tarafından, Masa Başı Tatbikatı gerçekleştirildi. Masa Başı Tatbikatında; oluşturulmuş olan senaryoya göre alınan yangın ihbarı üzerine İtfaiyeye haber verilmiş, hastanenin söndürme ve kurtarma ekipleri yangına müdahale etmiş, Hastane Hap Başkanı, Olay Yönetim Ekibini Olay Yönetim Merkezinde (Yönetim Toplantı Salonu) ivedilikle toplayarak, gerekli hazırlıkları hızlı bir biçimde tamamlayıp, olay ilgili ekipler olay mahalline yönlendirmiştir.

GÜNEŞ, TİTİZLİKLE YÖNETTİ

HAP Başkanı Doç.Dr.Mustafa Güneş tarafından ivedilikle gerekli tedbirlerin alınması için diğer ekip başkanlarına gerekli talimatlar verilirken, telsizden anlık olarak olay yeri hakkında gerekli geri bildirimler alındı. Senaryo gereği tahliye gerçekleştirilip, yangın söndürüldükten sonra oluşan can kaybı ve maddi hasar konusunda ekiplerden bilgi alınmış ve tanzim edilmesi gereken formlar hazırlandıktan sonra durum değerlendirmesi yapılarak tatbikat sonlandırıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.