Farabi’den ‘İstiklal’ sesleri yükseldi

Darıca 20.05.2020 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi’den ‘İstiklal’ sesleri yükseldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 19.19’da, 1919 ruhuyla tüm sesler birleşiyoruz çağrısına Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sessiz kalmadı. 19 Mayıs saat 19.19’da Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden İstiklal Marşı sesleri yükseldi. Sağlık çalışanları ile birlikte İstiklal Marşı’na eşlik eden Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın 19.19’da, 1919 ruhuyla tüm sesler birleşiyoruz çağrısına Darıca Farabi EAH olarak iştirak ettik. Ülkemizi sosyal, ekonomik ve her açıdan çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmanın ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE BAĞLI Ülkemizin Anadolu'da işgal kuvvetlerine karşı bağımsızlık harekatının ilk ateşinin yakıldığı ve mücadelenin başlatıldığı 19 Mayıs 1919 tarihinin öneminin şuurunda olan, ülkesinin milli ve manevi değerlerine bağlı cumhuriyetimizin kazanımlarını bir şans olarak gören başta gençlerimiz olmak üzere, hepimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmetle anıyoruz” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 19.19’da, 1919 ruhuyla tüm sesler birleşiyoruz çağrısına Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sessiz kalmadı.

19 Mayıs saat 19.19’da Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden İstiklal Marşı sesleri yükseldi. Sağlık çalışanları ile birlikte İstiklal Marşı’na eşlik eden Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın 19.19’da, 1919 ruhuyla tüm sesler birleşiyoruz çağrısına Darıca Farabi EAH olarak iştirak ettik. Ülkemizi sosyal, ekonomik ve her açıdan çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmanın ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz.

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE BAĞLI

Ülkemizin Anadolu'da işgal kuvvetlerine karşı bağımsızlık harekatının ilk ateşinin yakıldığı ve mücadelenin başlatıldığı 19 Mayıs 1919 tarihinin öneminin şuurunda olan, ülkesinin milli ve manevi değerlerine bağlı cumhuriyetimizin kazanımlarını bir şans olarak gören başta gençlerimiz olmak üzere, hepimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmetle anıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.