Farabi dolandırıcılara karşı uyardı

Sağlık 19.10.2020 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi dolandırıcılara karşı uyardı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’na aitmiş izlenimi verilen sahte bir telefon uygulaması üzerinden vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığını belirterek Darıcalı vatandaşları uyardı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’na aitmiş izlenimi verilen sahte bir telefon uygulaması üzerinden vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığını belirterek vatandaşları dikkatli olmaya davet etti. Dolandırıcılar her aileye pandemi desteği olarak 3 bin TL vereceklerini vaat ederek vatandaşların telefonlarına kısa mesaj gönderdiğini belirten Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’nın konu ile ilgili uyarı paylaşımını referans alarak Darıcalı vatandaşları uyardı. Konu hakkında Sağlık Bakanlığı şu açıklamalara yer verdi; “T.C Sağlık Bakanlığına aitmiş izlenimi verilen sahte bir telefon uygulaması kullanılarak vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığı tespit edilmiştir. Dolandırıcılar her aileye 3 bin TL pandemi desteği ödemesinde bulunacağını vaadiyle kişilere kısa mesaj(SMS) göndermektedir. Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşlara maddi destek verme yönünde görevi ve çalışması bulunmamaktadır. Resmi kaynağı olmayan ‘edevlet-pandemidestekdetay.com, trkisalt.com, .pandemidestek gibi yanıltıcı isimli uygulamalara itibar etmeyiniz”

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’na aitmiş izlenimi verilen sahte bir telefon uygulaması üzerinden vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığını belirterek Darıcalı vatandaşları uyardı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’na aitmiş izlenimi verilen sahte bir telefon uygulaması üzerinden vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığını belirterek vatandaşları dikkatli olmaya davet etti. Dolandırıcılar her aileye pandemi desteği olarak 3 bin TL vereceklerini vaat ederek vatandaşların telefonlarına kısa mesaj gönderdiğini belirten Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’nın konu ile ilgili uyarı paylaşımını referans alarak Darıcalı vatandaşları uyardı. Konu hakkında Sağlık Bakanlığı şu açıklamalara yer verdi; “T.C Sağlık Bakanlığına aitmiş izlenimi verilen sahte bir telefon uygulaması kullanılarak vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığı tespit edilmiştir. Dolandırıcılar her aileye 3 bin TL pandemi desteği ödemesinde bulunacağını vaadiyle kişilere kısa mesaj(SMS) göndermektedir. Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşlara maddi destek verme yönünde görevi ve çalışması bulunmamaktadır. Resmi kaynağı olmayan ‘edevlet-pandemidestekdetay.com, trkisalt.com, .pandemidestek gibi yanıltıcı isimli uygulamalara itibar etmeyiniz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.