GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Farabi EAH’da ‘vefa’ töreni!

Darıca 17.01.2020 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi EAH’da ‘vefa’ töreni!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan ve emeklilik hakkı kazanan personeller için ahde vefa kapsamında bir tören düzenlendi. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından kurumda görev yapan ve emeklilik hakkı kazanan personelleri unutulmayarak bir veda organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen programda personellere teşekkür amaçlı plaket takdim edildi. Programa hastane yönetimi de tam kadro katılım sağladılar. Hastanenin; idari, sağlık, güvelik, temizlik birimlerinde görev yaparak emekli olan personellere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki emeklilik yaşamlarında başarılar ve mutluluklar dilendi. EMEKLİLİK HER ÇALIŞANIN HAYALİ Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş “Yeni hayatınızda ailenizle, sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı huzur dolu günler dileriz. Uzun yıllar görev yaptığınız hastanemize her birinizin ayrı katkıları oldu. Her çalışanın hayalini kurduğu emekliliği hak etmenizin verdiği heyecanınızı bizler de ortak oluyoruz. Hizmetleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder emeklilik hayatında da sağlık ve mutluluklar diliyorum.” ifadelerini kullandı. Düzenlenen organizasyon hatıra fotoğrafı ve mini bir kokteyl ile son buldu.  

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan ve emeklilik hakkı kazanan personeller için ahde vefa kapsamında bir tören düzenlendi. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından kurumda görev yapan ve emeklilik hakkı kazanan personelleri unutulmayarak bir veda organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen programda personellere teşekkür amaçlı plaket takdim edildi. Programa hastane yönetimi de tam kadro katılım sağladılar. Hastanenin; idari, sağlık, güvelik, temizlik birimlerinde görev yaparak emekli olan personellere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki emeklilik yaşamlarında başarılar ve mutluluklar dilendi.

EMEKLİLİK HER ÇALIŞANIN HAYALİ

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş “Yeni hayatınızda ailenizle, sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı huzur dolu günler dileriz. Uzun yıllar görev yaptığınız hastanemize her birinizin ayrı katkıları oldu. Her çalışanın hayalini kurduğu emekliliği hak etmenizin verdiği heyecanınızı bizler de ortak oluyoruz. Hizmetleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder emeklilik hayatında da sağlık ve mutluluklar diliyorum.” ifadelerini kullandı. Düzenlenen organizasyon hatıra fotoğrafı ve mini bir kokteyl ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.