19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Farabi EAH’ta Ebeler günü unutulmadı

Darıca 07.05.2020 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi EAH’ta Ebeler günü unutulmadı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi; “5 Mayıs Dünya Ebeler Günü” dolayısıyla hastanede görev yapan personellerinin bu özel gününü görev yaptıkları birimin bahçesinde saat 21:00’da bir organizasyon ile kutladı. Bu anlamlı organizasyona hastanede ki ebeler, görevli kadın hastalıkları ve doğum uzman doktorları, Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla Büyük ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nazan Bulut’ta katılım sağladılar. Oldukça içten geçen kutlamada pasta kesilerek bu güzel organizasyona ayrı bir anlam katıldı GÜNEŞ: “EBELERİN ÖNEMİ BÜYÜK” Ebelerin toplumda önemli bir sağlık görevini yerine getirdiğini ifade eden Güneş, “Ebeler doğum eylemini gerçekleştirmenin yanında ana-çocuk sağlığı, doğum öncesi ve doğum sonrası anne ve bebek bakım hizmetleri, anne ve bebekle ilgili koruyucu tedbirler, tıbbi önlemlerin alınması, gerekli hallerde ilkyardım ve acil önlemlerin alınması hizmetlerini de yürütürler. Annelerimizin ve dünyaya gözlerini hastanemizde açan bebeklerimizin, en büyük yardımcısı olan ebelerimizin ebeler gününü kutluyor kendilerine görevlerine başarılar diliyoruz” dedi. ​Böylesine güzel bir etkinlik ile hatırlandıkları için görev yapan ebeler hastane yönetimine teşekkürlerin ilettiler.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi; “5 Mayıs Dünya Ebeler Günü” dolayısıyla hastanede görev yapan personellerinin bu özel gününü görev yaptıkları birimin bahçesinde saat 21:00’da bir organizasyon ile kutladı. Bu anlamlı organizasyona hastanede ki ebeler, görevli kadın hastalıkları ve doğum uzman doktorları, Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla Büyük ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nazan Bulut’ta katılım sağladılar. Oldukça içten geçen kutlamada pasta kesilerek bu güzel organizasyona ayrı bir anlam katıldı

GÜNEŞ: “EBELERİN ÖNEMİ BÜYÜK”

Ebelerin toplumda önemli bir sağlık görevini yerine getirdiğini ifade eden Güneş, “Ebeler doğum eylemini gerçekleştirmenin yanında ana-çocuk sağlığı, doğum öncesi ve doğum sonrası anne ve bebek bakım hizmetleri, anne ve bebekle ilgili koruyucu tedbirler, tıbbi önlemlerin alınması, gerekli hallerde ilkyardım ve acil önlemlerin alınması hizmetlerini de yürütürler. Annelerimizin ve dünyaya gözlerini hastanemizde açan bebeklerimizin, en büyük yardımcısı olan ebelerimizin ebeler gününü kutluyor kendilerine görevlerine başarılar diliyoruz” dedi. ​Böylesine güzel bir etkinlik ile hatırlandıkları için görev yapan ebeler hastane yönetimine teşekkürlerin ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.