Farabi EAH’ta oksijen tüpü deposu yandı!

Asayiş 02.10.2020 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi EAH’ta oksijen tüpü deposu yandı!

Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde oksijen tüplerinin konulduğu depoda yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. Saat 00.00 sıralarında Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bodrum katında bulunan içerisinde oksijen tüplerinin de tutulduğu depoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Depodan yükselen dumanları gören sağlık çalışanlarının ihbarı üzerine hastaneye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi geldi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, önlem amacıyla yangın çıkan bölümün elektrikleri kesildi. İtfaiyenin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürülürken, tedbir amacıyla hastane bahçesinde çok sayıda itfaiye aracı bekletildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Yangınla ilgili Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkililerinden açıklama geldi. Ortaya çıkan yangında can ve mal kaybı yaşanmadığını dile getiren hastane yetkilileri, "Gece saatlerinde Hastanemizin -3. Katında elektrik kontağından kaynaklı  küçük çapta bir yangın çıkmıştır. Hastanemizde bulunan ekipler tarafından yangına  kısa sürede ilk  müdahale yapılmış olup, Darıca Belediyemize ait değerli itfaiye ekibinin de kısa sürede müdahalesi ile yangın tamamen  kontrol altına alınmıştır. Hastalarımız  ve hastane personelimiz yangından olumsuz manada  etkilenmemesi ve maddi hasar oluşmaması bizim moral kaynağımız olmuştur. Bazı alanlarda minimal düzeyde  duman yayılımı olmuştur.Tüm personelimize ve hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" dedi.

Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde oksijen tüplerinin konulduğu depoda yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. Saat 00.00 sıralarında Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bodrum katında bulunan içerisinde oksijen tüplerinin de tutulduğu depoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Depodan yükselen dumanları gören sağlık çalışanlarının ihbarı üzerine hastaneye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi geldi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, önlem amacıyla yangın çıkan bölümün elektrikleri kesildi. İtfaiyenin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürülürken, tedbir amacıyla hastane bahçesinde çok sayıda itfaiye aracı bekletildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangınla ilgili Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkililerinden açıklama geldi. Ortaya çıkan yangında can ve mal kaybı yaşanmadığını dile getiren hastane yetkilileri, "Gece saatlerinde Hastanemizin -3. Katında elektrik kontağından kaynaklı  küçük çapta bir yangın çıkmıştır. Hastanemizde bulunan ekipler tarafından yangına  kısa sürede ilk  müdahale yapılmış olup, Darıca Belediyemize ait değerli itfaiye ekibinin de kısa sürede müdahalesi ile yangın tamamen  kontrol altına alınmıştır. Hastalarımız  ve hastane personelimiz yangından olumsuz manada  etkilenmemesi ve maddi hasar oluşmaması bizim moral kaynağımız olmuştur. Bazı alanlarda minimal düzeyde  duman yayılımı olmuştur.Tüm personelimize ve hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.