FARABİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Darıca 24.03.2017 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

FARABİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

  Darıca Farabi Devlet Hastanesi kaliteli bir anlayış tarzıyla her gün hizmetlerine yenisini ekliyor.  Yeni cihazlar alarak hastaları memnun etmek istediklerini söyleyen Başhekim Yaşar, hizmetlerimizin devamı gelecek. Bizler bu yolda elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz” dedi. FARABİ 6 CİHAZLA YENİLENDİ Darıca Farabi Devlet Hastanesi kaliteli bir anlayış tarzıyla her gün hizmetlerine yenisini ekliyor. Darıca Farabi Devlet Hastanesi görüntüleme birimine; 1 adet MR cihazı, 1 Adet tomografi cihazı, 1 adet mamografi cihazı, 1 adet röntgen cihazı, 1 adet ultrason cihazı ve 1 adet kemik dozimetre cihazı olmak üzere baştan aşağı yenilendi. Darıca Farabi Devlet Hastanesine alınan bu cihazlar sayesinde hastalar daha çabuk ve daha sağlıklı sonuçlar veriyor YAŞAR: “TEDAVİLERDE İLERLEME KAT ETTİK” Konu hakkında açıklamalar yapan Başhekim Op.Dr.Hikmet YAŞAR “Hastanemizde sağlanan bu yeniliklerin son derece memnuniyetle karşılandığı, gelen hastalarımızın çekimleri sırasında başarılı sonuçlar alındığı ve bu sayede rahatsızlıklarının tedavisinde ilerleme gözlendiğini iletmiştir. Ayrıca böyle modern cihazlara çoğu hastane de ulaşılamadığı hatta özel hastanelerin bile bu kadar teşekkülü bir çekim yapamadığını ve bunu hastanemiz olarak başarmanın da bizleri ayrıca mutlu ettiğini ifade etti.” Yaşar son olarak, hizmetlerin devamının geleceğini ve bu yolda ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini söyledi.  

 

Darıca Farabi Devlet Hastanesi kaliteli bir anlayış tarzıyla her gün hizmetlerine yenisini ekliyor.  Yeni cihazlar alarak hastaları memnun etmek istediklerini söyleyen Başhekim Yaşar, hizmetlerimizin devamı gelecek. Bizler bu yolda elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz” dedi.

FARABİ 6 CİHAZLA YENİLENDİ

Darıca Farabi Devlet Hastanesi kaliteli bir anlayış tarzıyla her gün hizmetlerine yenisini ekliyor. Darıca Farabi Devlet Hastanesi görüntüleme birimine; 1 adet MR cihazı, 1 Adet tomografi cihazı, 1 adet mamografi cihazı, 1 adet röntgen cihazı, 1 adet ultrason cihazı ve 1 adet kemik dozimetre cihazı olmak üzere baştan aşağı yenilendi. Darıca Farabi Devlet Hastanesine alınan bu cihazlar sayesinde hastalar daha çabuk ve daha sağlıklı sonuçlar veriyor

YAŞAR: “TEDAVİLERDE İLERLEME KAT ETTİK”

Konu hakkında açıklamalar yapan Başhekim Op.Dr.Hikmet YAŞAR “Hastanemizde sağlanan bu yeniliklerin son derece memnuniyetle karşılandığı, gelen hastalarımızın çekimleri sırasında başarılı sonuçlar alındığı ve bu sayede rahatsızlıklarının tedavisinde ilerleme gözlendiğini iletmiştir. Ayrıca böyle modern cihazlara çoğu hastane de ulaşılamadığı hatta özel hastanelerin bile bu kadar teşekkülü bir çekim yapamadığını ve bunu hastanemiz olarak başarmanın da bizleri ayrıca mutlu ettiğini ifade etti.” Yaşar son olarak, hizmetlerin devamının geleceğini ve bu yolda ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.