Faruk Yalçın’dan kaçan maymunun keyfi yerinde

Darıca 15.10.2020 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Faruk Yalçın’dan kaçan maymunun keyfi yerinde

Darıca’da Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’ndan kaçarak elektrik akımına kapılan kahverengi kapuçin maymununun sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenildi. Maymunun keyifli anları ise ziyaretçilerin kameralarına yansıdı. Darıca’da kurulu bulunan ve bünyesinde 260 tür ile yaklaşık 3 binin üzerinde hayvanı barındıran Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda, barınakta taşları oynatan kahverengi kapuçin cinsi maymun yuvasından kaçarak elektrik direği üzerine çıkmış, daha sonra da akıma kapılıp aşağıya düşmüştü. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kahverengi kapuçin maymununun sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenildi. Ziyaretçiler tarafından kahverengi kapuçin maymununun keyifli anları videoya alındı.

Darıca’da Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’ndan kaçarak elektrik akımına kapılan kahverengi kapuçin maymununun sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenildi. Maymunun keyifli anları ise ziyaretçilerin kameralarına yansıdı.

Darıca’da kurulu bulunan ve bünyesinde 260 tür ile yaklaşık 3 binin üzerinde hayvanı barındıran Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda, barınakta taşları oynatan kahverengi kapuçin cinsi maymun yuvasından kaçarak elektrik direği üzerine çıkmış, daha sonra da akıma kapılıp aşağıya düşmüştü. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kahverengi kapuçin maymununun sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenildi. Ziyaretçiler tarafından kahverengi kapuçin maymununun keyifli anları videoya alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.