Fatih Devlet’ten ‘diyaliz’ müjdesi!

Gebze 03.12.2019 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Fatih Devlet’ten ‘diyaliz’ müjdesi!

Gebze Fatih Devlet Hastanesi sunmuş olduğu özellikli sağlık hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek bugün itibariyle Diyaliz Ünitesinde hizmet vermeye başladı. Geçtiğimiz hafta tescil ve ruhsatlandırma işlemleri tamamlanan ve Bakanlığımız tarafından verilen onay sonrasında, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi bugün itibariyle alınan beş hasta ile hasta kabulüne başladı. 10 yatak kapasiteli olan Diyaliz Ünitesi, ilk etapta haftanın 6 günü sabah ve öğleden sonra seansları olmak üzere 2 Hekim, 1 Hemşire, 3 Diyaliz Teknikeri, 2 Temizlik Personeli ve 1 Şoför ile bölge halkına hizmet verecektir. Hastalarımız hastanemize ait servis ile evlerinden alınıp tedavilerinin ardından tekrar servis ile evlerine bırakılacaktır.   HİZMETE AÇMANIN GURURUNU YAŞIYIYORUZ Gebze bölgesindeki diyaliz hastalarına hizmet verecek olan çok önemli bir üniteyi daha hizmete açmanın gururunu yaşadıklarını ileten Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant; “Hedefimiz göreve geldiğimiz gün devraldığımız görev bayrağını hep ileriye taşıyarak milletimize hizmet etmekti. Bu süreçte ilk önce yeni hizmet binasına taşınma işini bitirdik. Daha sonra yoğun bakım yatak kapasitesi artırımı yaparak il içi ve il dışı sevkleri azaltmaya çalıştık. Palyatif bakım merkezi gibi özellikli birimleri bölge halkının hizmetine açarak koyduğumuz hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Bugün itibariyle de Diyaliz Ünitesinde hizmet vermeye başladık. Bundan sonra da Gebze Bölgesinin ihtiyacı olan özellikli birimleri açmaya devam edeceğiz. Diyaliz Ünitesinin tüm bölgeye hayırlı olmasını diliyor, açılması için yoğun bir tempoyla çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.    

Gebze Fatih Devlet Hastanesi sunmuş olduğu özellikli sağlık hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek bugün itibariyle Diyaliz Ünitesinde hizmet vermeye başladı.

Geçtiğimiz hafta tescil ve ruhsatlandırma işlemleri tamamlanan ve Bakanlığımız tarafından verilen onay sonrasında, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi bugün itibariyle alınan beş hasta ile hasta kabulüne başladı. 10 yatak kapasiteli olan Diyaliz Ünitesi, ilk etapta haftanın 6 günü sabah ve öğleden sonra seansları olmak üzere 2 Hekim, 1 Hemşire, 3 Diyaliz Teknikeri, 2 Temizlik Personeli ve 1 Şoför ile bölge halkına hizmet verecektir. Hastalarımız hastanemize ait servis ile evlerinden alınıp tedavilerinin ardından tekrar servis ile evlerine bırakılacaktır.

 

HİZMETE AÇMANIN GURURUNU YAŞIYIYORUZ

Gebze bölgesindeki diyaliz hastalarına hizmet verecek olan çok önemli bir üniteyi daha hizmete açmanın gururunu yaşadıklarını ileten Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant; “Hedefimiz göreve geldiğimiz gün devraldığımız görev bayrağını hep ileriye taşıyarak milletimize hizmet etmekti. Bu süreçte ilk önce yeni hizmet binasına taşınma işini bitirdik. Daha sonra yoğun bakım yatak kapasitesi artırımı yaparak il içi ve il dışı sevkleri azaltmaya çalıştık. Palyatif bakım merkezi gibi özellikli birimleri bölge halkının hizmetine açarak koyduğumuz hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Bugün itibariyle de Diyaliz Ünitesinde hizmet vermeye başladık. Bundan sonra da Gebze Bölgesinin ihtiyacı olan özellikli birimleri açmaya devam edeceğiz. Diyaliz Ünitesinin tüm bölgeye hayırlı olmasını diliyor, açılması için yoğun bir tempoyla çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.