Feci Kaza! Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var!

28.01.2018 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Feci Kaza! Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var!

Bursa'da bir seyahat şirketine ait servis ile minibüs çarpıştı, kazada 3 kişi öldü, 32 kişi yaralandı. Kaza Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Yenişehir - İznik yol ayrımında meydana geldi. Bir seyahat şirketine ait olan servis ile bir minibüs kavşakta çarpıştı. Kazanın etkisiyle araçlarda bulunanlar yola savruldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda 112 ve polis ekibi sevk edildi. Yapılan ilk incelemede kaza sonucu 3 kişi hayatını kaybederken 32 kişi yaralandı.

Bursa'da bir seyahat şirketine ait servis ile minibüs çarpıştı, kazada 3 kişi öldü, 32 kişi yaralandı.

Kaza Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Yenişehir - İznik yol ayrımında meydana geldi. Bir seyahat şirketine ait olan servis ile bir minibüs kavşakta çarpıştı. Kazanın etkisiyle araçlarda bulunanlar yola savruldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda 112 ve polis ekibi sevk edildi. Yapılan ilk incelemede kaza sonucu 3 kişi hayatını kaybederken 32 kişi yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.