Feda için vefa zamanı!

Spor 01.06.2018 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Feda için vefa zamanı!

2018-2019 SEZONUNU FEDA YILI İLAN EDEN DARICA G.B TRANSFERE BAŞLIYOR

Yeni sezon öncesinde ‘feda’ diyerek bütçe olarak mütevazi bir takım kurmak isteyen Darıca Gençlerbirliği, sözleşmesi devam eden oyunculardan vefa bekliyor. Tasarruflu bir transfer politikası izleyecek olan yönetim, bu süreçte ince eleyip sık dokuyacak. Mücahid Vural başkanlığında 2018-2019 sezonunu feda yılı olarak ilan eden Darıca Gençlerbirliği, tasarruflu bir transfer politikası izlemeye hazırlanıyor. Önceliğini iç transferden yana kullanacak olan sarı yeşilli yönetim, sözleşmesi devam eden oyuncularla görüşerek yıllık ücretlerinde makul bir fiyat önerecek. Futbolculardan sadece ‘feda’ değil, ‘vefa’ da bekleyen Darıca G.B yönetimi, iç transferi tamamladıktan sonra rotasını dış transfere çevirecek. Geçtiğimiz yıllarda astronomik transfer ücretleriyle adından sıkça söz ettiren Darıca G.B, bu sezon ise tam aksine transfer listesinde olan futbolcularla düşük ücretten anlaşma zemini arayacak. VURAL’DAN TEMKİNLİ MESAJLAR Darıca Gençlerbirliği’nin sağlam adımlarla yoluna devam etmesi gerektiğine dikkat çeken Kulüp Başkanı Mücahid Vural, sarı yeşillilerin borçsuz, şeffaf ve sağlıklı yarınları adına ince eleyip sık dokuyacaklarını söyledi. Transferde önceliklerinin ‘karakter’ olduğunu söyleyen Vural, Darıca G.B forması için deyim yerindeyse tekmeye kafa uzatacak oyuncularla yola çıkacaklarını söyledi.
2018-2019 SEZONUNU FEDA YILI İLAN EDEN DARICA G.B TRANSFERE BAŞLIYOR

Yeni sezon öncesinde ‘feda’ diyerek bütçe olarak mütevazi bir takım kurmak isteyen Darıca Gençlerbirliği, sözleşmesi devam eden oyunculardan vefa bekliyor. Tasarruflu bir transfer politikası izleyecek olan yönetim, bu süreçte ince eleyip sık dokuyacak.

Mücahid Vural başkanlığında 2018-2019 sezonunu feda yılı olarak ilan eden Darıca Gençlerbirliği, tasarruflu bir transfer politikası izlemeye hazırlanıyor. Önceliğini iç transferden yana kullanacak olan sarı yeşilli yönetim, sözleşmesi devam eden oyuncularla görüşerek yıllık ücretlerinde makul bir fiyat önerecek. Futbolculardan sadece ‘feda’ değil, ‘vefa’ da bekleyen Darıca G.B yönetimi, iç transferi tamamladıktan sonra rotasını dış transfere çevirecek. Geçtiğimiz yıllarda astronomik transfer ücretleriyle adından sıkça söz ettiren Darıca G.B, bu sezon ise tam aksine transfer listesinde olan futbolcularla düşük ücretten anlaşma zemini arayacak.

VURAL’DAN TEMKİNLİ MESAJLAR

Darıca Gençlerbirliği’nin sağlam adımlarla yoluna devam etmesi gerektiğine dikkat çeken Kulüp Başkanı Mücahid Vural, sarı yeşillilerin borçsuz, şeffaf ve sağlıklı yarınları adına ince eleyip sık dokuyacaklarını söyledi. Transferde önceliklerinin ‘karakter’ olduğunu söyleyen Vural, Darıca G.B forması için deyim yerindeyse tekmeye kafa uzatacak oyuncularla yola çıkacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.