Fen İşleri Ekipleri Sahada

Gebze 19.05.2020 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Fen İşleri Ekipleri Sahada

Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde çalışmalarına hız veren fen işleri ekiplerini denetleyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çalışmalar hakkında birim yetkililerinden bilgi aldı. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerini fırsata ve hizmete çeviren Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, asfalt serim ve diğer imalat çalışmalarını sahada sürdürüyor. Tatlıkuyu Mahallesi 1319/1 sokakta sıcak asfalt serim çalışmasının yanı sıra Marmara Nakliyeciler Garajı’ndaki Tır parkında istinat duvarı imalatı sürdüren fen işleri ekiplerinin çalışmalarını sahada denetleyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz birim yetkililerinden bilgi aldı.  EKİPLERİMİZ SAHADA 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına riayet ederek evlerinde kalan Gebzeli hemşerilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde Gebze’mizin ihtiyacı olan çalışmaları ve hizmetleri üretmek üzere ekiplerimiz sahada. Trafik akışının olmamasının avantajını kullanan fen işlerimiz asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını da tamamlıyor. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde evlerinde sağlıcakla kalan tüm Gebzeli hemşerilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı ve mübarek Kadir Gecelerini tebrik ediyorum” dedi.

Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde çalışmalarına hız veren fen işleri ekiplerini denetleyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çalışmalar hakkında birim yetkililerinden bilgi aldı.
Sokağa çıkma kısıtlaması günlerini fırsata ve hizmete çeviren Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, asfalt serim ve diğer imalat çalışmalarını sahada sürdürüyor. Tatlıkuyu Mahallesi 1319/1 sokakta sıcak asfalt serim çalışmasının yanı sıra Marmara Nakliyeciler Garajı’ndaki Tır parkında istinat duvarı imalatı sürdüren fen işleri ekiplerinin çalışmalarını sahada denetleyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz birim yetkililerinden bilgi aldı. 


EKİPLERİMİZ SAHADA
4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına riayet ederek evlerinde kalan Gebzeli hemşerilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde Gebze’mizin ihtiyacı olan çalışmaları ve hizmetleri üretmek üzere ekiplerimiz sahada. Trafik akışının olmamasının avantajını kullanan fen işlerimiz asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını da tamamlıyor. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde evlerinde sağlıcakla kalan tüm Gebzeli hemşerilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı ve mübarek Kadir Gecelerini tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.