19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Fenerbahçeli İş Adamları Platformu ilk toplantısını yaptı

Kocaeli 28.11.2017 - 16:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Fenerbahçeli İş Adamları Platformu ilk toplantısını yaptı

Fenerbahçeli İş Adamları Platformu ilk toplantısını Fenerbahçe Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Büyük çoğunluğu Fenerbahçe Kongre Üyesi olan İşadamlarının bir bölümü, 25-26 Kasım 2017 tarihlerinde Fenerbahçe Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri’nde bir araya geldi. Bölgemizi ulusal alanda birçok platformlarda temsil eden Selami Çakır’da yer aldı. İcra Kuruluna seçilen Çakır, tek gayemiz birlikte tespit ettiğimiz hedefler doğrultusunda, Fenerbahçe’nin yoluna emin adımlarla devam etmesidir. Hep beraber yapacağımız fikir teatisinin, önümüze yeni ufuklar açacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Fenerbahçe’nin finansal durumundan, Fenerbahçe’ye taraftar olarak ne gibi katkılar yapılabileceğinden; çocukların spora bilinçli yönlendirme ve gelişimine kadar birçok konunun tartışıldığı hafta sonu kampı dolayısıyla, Topuk Yaylası Tesisleri 100 kapasiteye ulaştı ve konaklama için yer kalmadı. Zorunluluktan günübirlik katılım yapan Kongre Üyeleri ise, hizmet alabilmek için sabırla beklediler. Platform üyeleri, kurumsal kimlik oluşturma konusunda görüşlerini açıkladılar ve geçici bir Yönetim ve İcra Kurulu oluşturuldu. Platformu’n amacının, böylesine kritik bir dönemde bir taraf seçmek veya gruplaşmak değil, Sadece Fenerbahçe’ye Hizmet olduğunu belirten İşadamı Güven Güleşçe, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından farklı konularda çalışan işadamı ve üst düzey yöneticilerden oluşan Fenerbahçeli İş Adamları Platformu’nun, hızlı ve emin adımlarla büyüdüğünü ve tüm üyelerin elini taşın altına koymaya hazır olduğunu belirterek, kapılarının Fenerbahçe sevdalısı herkese açık olduğunu belirtti   Toplantıda, 3 Temmuz 2011’den bu yana sosyal Medya’da yaptığı mali analizler ve çalışmalarla tanınan Hakan Hanoğlu, Spor Kulüplerinin ve özellikle Fenerbahçe’nin mali yapısı, son 6 yılda hisse senetleri piyasasında dikkat çeken gelişmeler ve çözüm önerileri konusunda bir sunum yaptı.    
Fenerbahçeli İş Adamları Platformu ilk toplantısını Fenerbahçe Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Büyük çoğunluğu Fenerbahçe Kongre Üyesi olan İşadamlarının bir bölümü, 25-26 Kasım 2017 tarihlerinde Fenerbahçe Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri’nde bir araya geldi. Bölgemizi ulusal alanda birçok platformlarda temsil eden Selami Çakır’da yer aldı. İcra Kuruluna seçilen Çakır, tek gayemiz birlikte tespit ettiğimiz hedefler doğrultusunda, Fenerbahçe’nin yoluna emin adımlarla devam etmesidir. Hep beraber yapacağımız fikir teatisinin, önümüze yeni ufuklar açacağından hiçbir şüphemiz yoktur.

Fenerbahçe’nin finansal durumundan, Fenerbahçe’ye taraftar olarak ne gibi katkılar yapılabileceğinden; çocukların spora bilinçli yönlendirme ve gelişimine kadar birçok konunun tartışıldığı hafta sonu kampı dolayısıyla, Topuk Yaylası Tesisleri 100 kapasiteye ulaştı ve konaklama için yer kalmadı. Zorunluluktan günübirlik katılım yapan Kongre Üyeleri ise, hizmet alabilmek için sabırla beklediler.

Platform üyeleri, kurumsal kimlik oluşturma konusunda görüşlerini açıkladılar ve geçici bir Yönetim ve İcra Kurulu oluşturuldu. Platformu’n amacının, böylesine kritik bir dönemde bir taraf seçmek veya gruplaşmak değil, Sadece Fenerbahçe’ye Hizmet olduğunu belirten İşadamı Güven Güleşçe, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından farklı konularda çalışan işadamı ve üst düzey yöneticilerden oluşan Fenerbahçeli İş Adamları Platformu’nun, hızlı ve emin adımlarla büyüdüğünü ve tüm üyelerin elini taşın altına koymaya hazır olduğunu belirterek, kapılarının Fenerbahçe sevdalısı herkese açık olduğunu belirtti  

Toplantıda, 3 Temmuz 2011’den bu yana sosyal Medya’da yaptığı mali analizler ve çalışmalarla tanınan Hakan Hanoğlu, Spor Kulüplerinin ve özellikle Fenerbahçe’nin mali yapısı, son 6 yılda hisse senetleri piyasasında dikkat çeken gelişmeler ve çözüm önerileri konusunda bir sunum yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.