19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

FETHULLAH GÜLEN'İN SAĞ KOLU YAKALANDI !

24.07.2016 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

FETHULLAH GÜLEN'İN SAĞ KOLU YAKALANDI !

Fethullah Gülen'in sağ kolu olarak bilinen ve asıl adı Davut olan Halis Hancı, Trabzon Araklı'da yakalandı.

Fethullah Gülen'in sağ kolu Halis Hancı, Trabzon'da Araklı'da yakalandı. Gerçek adı Davut olan Hancı'nın 15 Temmuz darbe girişiminden 2 gün önce Türkiye'ye girişi yaptığı tespit edildi. Halis Hancı, bayramlarda çocuklara para dağıtan FETÖ lideri Fethullah Gülen'e paraları uzatan kişi olarak biliniyor. FİNANSAL DESTEK VERMEKTEN SUÇLANDI FETÖ'nün önde gelen isimlerinden olan ve örgüte finansal destek sağladığı suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Davut Hancı, dün akşam saatlerinde Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Araklı İlçesi'nde bir eve yapılan operasyonla gözaltına alındı. ŞU ANDA ADLİ İŞLEM DEVAM EDİYOR Konu hakkında bilgi veren Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Hancı'nın ilçede yapılan titiz bir çalışma neticesinde yakalandığını belirterek, "Halis Hancı olarak bilinen, yalnız adı Davut Hancı olan şahıs Araklı'da yakalandı. Örgütün yetiştirdiği finansal anlamda en önemli kişilerden birisi, hatta ikinci adamı olarak nitelendirilen şahıs. İhbar üzerine gerekli incelemeler titizlikle yapıldı, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nün çok güzel bir çalışması neticesinde şahıs yakalandı ve gözaltı işlemi başlatıldı. Şu an da adli işlem devam ediyor" dedi. HANCI GÜLEN'İN EN YAKIN İSİMLERİNDEN BİRİ OLARAK BİLİNİYOR 15 Temmuz darbe girişiminden 2 gün önce Türkiye'ye girişi yaptığı tespit edilen Hancı, Gülen'in en yakınındaki isimlerden birisi olarak biliniyor.
Fethullah Gülen'in sağ kolu olarak bilinen ve asıl adı Davut olan Halis Hancı, Trabzon Araklı'da yakalandı.

Fethullah Gülen'in sağ kolu Halis Hancı, Trabzon'da Araklı'da yakalandı. Gerçek adı Davut olan Hancı'nın 15 Temmuz darbe girişiminden 2 gün önce Türkiye'ye girişi yaptığı tespit edildi. Halis Hancı, bayramlarda çocuklara para dağıtan FETÖ lideri Fethullah Gülen'e paraları uzatan kişi olarak biliniyor.

FİNANSAL DESTEK VERMEKTEN SUÇLANDI

FETÖ'nün önde gelen isimlerinden olan ve örgüte finansal destek sağladığı suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Davut Hancı, dün akşam saatlerinde Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Araklı İlçesi'nde bir eve yapılan operasyonla gözaltına alındı.

ŞU ANDA ADLİ İŞLEM DEVAM EDİYOR

Konu hakkında bilgi veren Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Hancı'nın ilçede yapılan titiz bir çalışma neticesinde yakalandığını belirterek, "Halis Hancı olarak bilinen, yalnız adı Davut Hancı olan şahıs Araklı'da yakalandı. Örgütün yetiştirdiği finansal anlamda en önemli kişilerden birisi, hatta ikinci adamı olarak nitelendirilen şahıs. İhbar üzerine gerekli incelemeler titizlikle yapıldı, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nün çok güzel bir çalışması neticesinde şahıs yakalandı ve gözaltı işlemi başlatıldı. Şu an da adli işlem devam ediyor" dedi.

HANCI GÜLEN'İN EN YAKIN İSİMLERİNDEN BİRİ OLARAK BİLİNİYOR

15 Temmuz darbe girişiminden 2 gün önce Türkiye'ye girişi yaptığı tespit edilen Hancı, Gülen'in en yakınındaki isimlerden birisi olarak biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.