19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Fetö operasyonunda öğretmen ve ablalar adliyede

Kocaeli 01.08.2016 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fetö operasyonunda öğretmen ve ablalar adliyede

Paralel yapı- Fetö operasyonları kapsamında gözaltına alınan 2 erkek öğretmen ve kapatılan cemaat evlerinde ablalık yapan 2 kadın savcılığa ifade vermek üzere bugün adliyeye getirildi.

15 Temmuz darbe girişimin ardından gözaltılar ve tutuklamalar tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Terörle Mücadele Şubesi ve Kocaeli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda ve komşularının ihbarı üzerine gözaltına alınan aralarında Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV)Kocaeli Şube Başkanı olan Suat Yüksel'in de bulunduğu 4 sanık bugün Kocaeli Adliyesine getirildi. Savcılığa iade vermek üzere getirilen sanıklar Suat Yüksel ile A.Y ve Fetullahçı Terör Örgütünün evlerinde görevli ablalar A.U İle S.A.G. Fetullah Gülen Cemaatine destek vermek ve terör örgütüne üye olmak suçlarından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi.  KPSS FİRARİSİNİN KARDEŞİ ÇIKTI Gözaltına alınan bir kişinin KPSS sorularının çalınması soruşturmasında aranan firari bir kişinin kardeşi olduğu belirlendi.  Kaynak: Fetö operasyonunda öğretmen ve ablalar adliyede
Paralel yapı- Fetö operasyonları kapsamında gözaltına alınan 2 erkek öğretmen ve kapatılan cemaat evlerinde ablalık yapan 2 kadın savcılığa ifade vermek üzere bugün adliyeye getirildi.

15 Temmuz darbe girişimin ardından gözaltılar ve tutuklamalar tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Terörle Mücadele Şubesi ve Kocaeli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda ve komşularının ihbarı üzerine gözaltına alınan aralarında Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV)Kocaeli Şube Başkanı olan Suat Yüksel'in de bulunduğu 4 sanık bugün Kocaeli Adliyesine getirildi. Savcılığa iade vermek üzere getirilen sanıklar Suat Yüksel ile A.Y ve Fetullahçı Terör Örgütünün evlerinde görevli ablalar A.U İle S.A.G. Fetullah Gülen Cemaatine destek vermek ve terör örgütüne üye olmak suçlarından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. 

KPSS FİRARİSİNİN KARDEŞİ ÇIKTI

Gözaltına alınan bir kişinin KPSS sorularının çalınması soruşturmasında aranan firari bir kişinin kardeşi olduğu belirlendi. 

12-003.jpgad.jpg

Kaynak: Fetö operasyonunda öğretmen ve ablalar adliyede

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.