19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Fevzi Çakmak'ta Anket Başladı

Darıca 07.11.2018 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Fevzi Çakmak'ta Anket Başladı

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi'nde muhtar adayları, azaları ve aday yakınları "Yerel seçimler sonrasında mahalle muhtarı olarak kimi görmek istiyorsunuz?" sorusu ile mahalle sakinleri arasında bir nabız yoklaması uyguladıkları öğrenildi.

Darıca'nın en kritik mahalleler arasında yer alan Fevzçi Çakmak Mahallesi'nde muhtarlık yarışı erken başladı. Mevcut muhtar adayları henüz seçim sürecinin başında kora kor bir mücadele örneği gösteriken özellikle sosyal medya da yaptıkları proje ve vaad paylaşımları ile dikkat çekiyorlar. Bu paylaşımların içine mahalle sakinlerini yakınlarını ve taraftarlarını da dahil eden adaylar destek yorumları ile moral buluyorlar. Bazı adaylar mahalle sakinleri arasında da anket çalışması başlatarak seçim sürecinin hemen başında kamuoyu yoklamaları yaparak hem kendi durumları ile ilgili hem de diğer adaylar ile ilgili bir değerlendirme yaparak yol haritası belirliyor. Yapılan anketler devam ederken şimdiye kadar ortaya çıkan sonuçlar ve mahalle sakinlerinin cevaplarıda çok ilginç oluğu gözlendi... İşte o cevaplar ve anketteki son durum.... Ayrıntılar geliyor...
Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi'nde muhtar adayları, azaları ve aday yakınları "Yerel seçimler sonrasında mahalle muhtarı olarak kimi görmek istiyorsunuz?" sorusu ile mahalle sakinleri arasında bir nabız yoklaması uyguladıkları öğrenildi.

Darıca'nın en kritik mahalleler arasında yer alan Fevzçi Çakmak Mahallesi'nde muhtarlık yarışı erken başladı. Mevcut muhtar adayları henüz seçim sürecinin başında kora kor bir mücadele örneği gösteriken özellikle sosyal medya da yaptıkları proje ve vaad paylaşımları ile dikkat çekiyorlar. Bu paylaşımların içine mahalle sakinlerini yakınlarını ve taraftarlarını da dahil eden adaylar destek yorumları ile moral buluyorlar. Bazı adaylar mahalle sakinleri arasında da anket çalışması başlatarak seçim sürecinin hemen başında kamuoyu yoklamaları yaparak hem kendi durumları ile ilgili hem de diğer adaylar ile ilgili bir değerlendirme yaparak yol haritası belirliyor. Yapılan anketler devam ederken şimdiye kadar ortaya çıkan sonuçlar ve mahalle sakinlerinin cevaplarıda çok ilginç oluğu gözlendi...

İşte o cevaplar ve anketteki son durum....

Ayrıntılar geliyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.