Fikir senden destek BİGG'den

Gebze 01.07.2019 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Fikir senden destek BİGG'den

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı 2019 Yılı 1. Çağrısı için ön başvurular alınmaya devam ediyor. konu hakkında Bilişim vadisi yetkililerinden yapılan açıklamada, “Teknolojik ve yenilikçi bir iş fikrin mi var? İş fikrin için TÜBİTAK tarafından verilecek 200 Bin TL’lik hibe imkanı ile hayalini kurduğun projeyi hayata geçir. İstanbul Teknokent, Bilişim Vadisi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi TTO paydaşlığındaki BİGG Programı’nın 1.Aşama başvurusunu yapmak için bigg.entertech.com.tr adresini ziyaret et! BAŞVURU VE SÜREÇ Web üzerinden toplanan iş fikirleri iki aşamalı bir eleme sistemine tabi tutulacaktır. İstanbul Teknokent, Bilişim Vadisi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi TTO iş fikirlerini; teknolojik düzeyi ve yenilikçi yönü, iş fikrinin uygulanabilirliği, iş fikrinin taşıdığı ticari değer, iş fikrinin rekabetçi düzeyi, iş fikri ekibinin nitelikleri ve iş fikrine uygunluğu vb. yönleri göz önünde bulundurarak değerlendirecektir. Değerlendirmeyi geçen iş fikirleri; İstanbul Teknokent, Bilişim Vadisi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi TTO’nun eğitim ve mentorluk programına dahil olacaktır. Programı tamamlayarak iş fikirlerinin geliştiren girişimci adayları, hazırlayıp ön onay aldıkları iş planlarıyla TÜBİTAK’a başvuracak ve 200 bin TL’ye kadar olan hibe destekten yararlanmak için yarışacaktır” ifadelerine yer verildi.

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı 2019 Yılı 1. Çağrısı için ön başvurular alınmaya devam ediyor. konu hakkında Bilişim vadisi yetkililerinden yapılan açıklamada, “Teknolojik ve yenilikçi bir iş fikrin mi var? İş fikrin için TÜBİTAK tarafından verilecek 200 Bin TL’lik hibe imkanı ile hayalini kurduğun projeyi hayata geçir. İstanbul Teknokent, Bilişim Vadisi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi TTO paydaşlığındaki BİGG Programı’nın 1.Aşama başvurusunu yapmak için bigg.entertech.com.tr adresini ziyaret et!

BAŞVURU VE SÜREÇ

Web üzerinden toplanan iş fikirleri iki aşamalı bir eleme sistemine tabi tutulacaktır. İstanbul Teknokent, Bilişim Vadisi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi TTO iş fikirlerini; teknolojik düzeyi ve yenilikçi yönü, iş fikrinin uygulanabilirliği, iş fikrinin taşıdığı ticari değer, iş fikrinin rekabetçi düzeyi, iş fikri ekibinin nitelikleri ve iş fikrine uygunluğu vb. yönleri göz önünde bulundurarak değerlendirecektir. Değerlendirmeyi geçen iş fikirleri; İstanbul Teknokent, Bilişim Vadisi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi TTO’nun eğitim ve mentorluk programına dahil olacaktır. Programı tamamlayarak iş fikirlerinin geliştiren girişimci adayları, hazırlayıp ön onay aldıkları iş planlarıyla TÜBİTAK’a başvuracak ve 200 bin TL’ye kadar olan hibe destekten yararlanmak için yarışacaktır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.