Fikri Işık’a iyi geliyor!

Kocaeli 01.05.2018 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Fikri Işık’a iyi geliyor!

Beyaz Ay Derneği’ni bilmeyen yoktur. Ülkemizin en etkili engelli derneklerinden, Kültürel, sanatsal ve sportif organizasyonlar açısından en yoğun program ve proje üreten derneklerin başından gelir.

Derneğin Kocaeli Şube Başkanı Çayırova’dan herkesin tanıdığı sevdiği takdir ettiği bir isim olan Furkan Uğur Eşitti’dir. Eşitti ve Beyaz Ay derneği Genel Başkanı Eski Vekil Lokman Ayva’nın Çayırova’da birlikte düzenlediği görme engelliler takımlarından oluşan bir futbol turnuvası programına gazetmiz sahibi Abbas Sır ile birlikte katılmıştım. Yine o dönem milletvekili Fikri Işık turnuvanın ilk karşılaşmasının başlama vuruşunu yapmak üzere Çayırova’ya gelmişti. Başlama vuruşunu yapan Vekil Işık ile birlikte spor tesisi kantininde çay sohbeti yaparken Işık’a bir telefon geldi ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak yeni dönemde görev aldığı tebliği edilmişti. Işık, “Ya Abbas valla benimde haberim yoktu. İnan bana da sürpriz oldu bu gelişme. ”derken ilk tebrik eden isimlerde biz olduk. Yine Furkan Uğur Eşitti’nin Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda oluşturduğu bir programa katıldık. Ve yine bu kez Bakan olarak katılım gösteren Fikri Işık programda yer aldı. Program bitmeden Gebze Gazeteciler Derneği’nin Kartepe’de düzenlediği bir organizasyona katılmak üzere erken çıktık. Yolda Abbas Sır’ın radyosunu dinlerken kabine değişikliklerini içeren haber sunuluyordu. Fikri Işık artık siyasi hayatına Milli Savunma Bakanı olarak devam edeceği belirtiliyordu.  O esnada espri yaptım Abbas ağabeye..” Bu Fikri Işık ne zaman Furkan Uğur Eşitti ile yan yana gelse siyasi kariyerini yükseltiyor. Var bunda bir hayır.” dedim. Bir tesadüf olur, iki denk gelir ama Fikri Işık’ın Başbakan Yardımcılığı görevine gelmeden 1 gün önce yine Çayırova’da ki bir programda yer alması ve yine bu programda Furkan Uğur Eşitti ile bu programın çatısı altında olmasına ne diyeceğimi bende şaşırdım. Fikri Işık ne zaman bölgemizin görme engelli olmasına karşılık gözü gören bir çok adamdan daha etkili işlere imza atan Furkan Uğur Eşitti ile bir araya gelmesinin ardından bu gelişmelerin yaşanması şaşkınlık üzerine şaşkınlık yaşatıyordu bana… Bu iki adam yan yana iki gün dolaşsalar daha neler yaşanabilirdi? Senaryolarını bile mizahi çerçevede yazıyordum. Şimdi Furkan Uğur Eşitti TBMM’de engelli vatandaşları temsil etmek üzere vekil aday adaylığı başvurusunda bulundu. Eşitti, Fikri Işık’a sürekli şans, kariyer getirdi…Işık’a iyi geldi. Bakalım kendisi için nasıl bir yazgı var? Eşitti herkese hayırlı oldu. Bizde Eşitti’ye hayırlı olsun diyoruz.
Beyaz Ay Derneği’ni bilmeyen yoktur. Ülkemizin en etkili engelli derneklerinden, Kültürel, sanatsal ve sportif organizasyonlar açısından en yoğun program ve proje üreten derneklerin başından gelir.

Derneğin Kocaeli Şube Başkanı Çayırova’dan herkesin tanıdığı sevdiği takdir ettiği bir isim olan Furkan Uğur Eşitti’dir. Eşitti ve Beyaz Ay derneği Genel Başkanı Eski Vekil Lokman Ayva’nın Çayırova’da birlikte düzenlediği görme engelliler takımlarından oluşan bir futbol turnuvası programına gazetmiz sahibi Abbas Sır ile birlikte katılmıştım. Yine o dönem milletvekili Fikri Işık turnuvanın ilk karşılaşmasının başlama vuruşunu yapmak üzere Çayırova’ya gelmişti. Başlama vuruşunu yapan Vekil Işık ile birlikte spor tesisi kantininde çay sohbeti yaparken Işık’a bir telefon geldi ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak yeni dönemde görev aldığı tebliği edilmişti. Işık, “Ya Abbas valla benimde haberim yoktu. İnan bana da sürpriz oldu bu gelişme. ”derken ilk tebrik eden isimlerde biz olduk. Yine Furkan Uğur Eşitti’nin Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda oluşturduğu bir programa katıldık. Ve yine bu kez Bakan olarak katılım gösteren Fikri Işık programda yer aldı. Program bitmeden Gebze Gazeteciler Derneği’nin Kartepe’de düzenlediği bir organizasyona katılmak üzere erken çıktık. Yolda Abbas Sır’ın radyosunu dinlerken kabine değişikliklerini içeren haber sunuluyordu. Fikri Işık artık siyasi hayatına Milli Savunma Bakanı olarak devam edeceği belirtiliyordu.  O esnada espri yaptım Abbas ağabeye..” Bu Fikri Işık ne zaman Furkan Uğur Eşitti ile yan yana gelse siyasi kariyerini yükseltiyor. Var bunda bir hayır.” dedim. Bir tesadüf olur, iki denk gelir ama Fikri Işık’ın Başbakan Yardımcılığı görevine gelmeden 1 gün önce yine Çayırova’da ki bir programda yer alması ve yine bu programda Furkan Uğur Eşitti ile bu programın çatısı altında olmasına ne diyeceğimi bende şaşırdım.

Fikri Işık ne zaman bölgemizin görme engelli olmasına karşılık gözü gören bir çok adamdan daha etkili işlere imza atan Furkan Uğur Eşitti ile bir araya gelmesinin ardından bu gelişmelerin yaşanması şaşkınlık üzerine şaşkınlık yaşatıyordu bana… Bu iki adam yan yana iki gün dolaşsalar daha neler yaşanabilirdi? Senaryolarını bile mizahi çerçevede yazıyordum.

Şimdi Furkan Uğur Eşitti TBMM’de engelli vatandaşları temsil etmek üzere vekil aday adaylığı başvurusunda bulundu. Eşitti, Fikri Işık’a sürekli şans, kariyer getirdi…Işık’a iyi geldi. Bakalım kendisi için nasıl bir yazgı var? Eşitti herkese hayırlı oldu. Bizde Eşitti’ye hayırlı olsun diyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.