19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Finalde rakiplerdi, şimdi takım arkadaşı!

Spor 22.08.2019 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Finalde rakiplerdi, şimdi takım arkadaşı!

Sil baştan takım kuran Gebzespor, transfere Kartepe kampında da frene basmadı. Mor beyazlı temsilcimiz geçen sezon Bucak Belediye Oğuzhanspor forması giyen Murad Damra Kaya’yı renklerine bağladı. 2016-2017 sezonunda Edirnespor formasıyla Gebzespor’a rakip olan 28 yaşındaki sağ bek, geçen sezon Bucak Belediye Oğuzhanspor’da grup şampiyonluğu yaşasa da takımıyla oynadığı 3 baraj maçından da yenilgiyle ayrılarak 3.Lig’in kapısından dönmüştü. Oğuzhanspor son Play-Off baraj maçında, Gebzespor’un bir diğer yeni transferi Yunus Akman’ın formasını giydiği 1877 Alemdağspor’a 3-1 yenilerek profesyonel lig umutlarını başka bahara bırakmıştı. 18 Mayıs’ta farklı takımlarda birbirlerine rakip olan Damra ve Yunus, yeni sezon öncesinde Gebzespor’da takım arkadaşı oldular. Gebzespor ile birlikte 10’ncu kez farklı bir takımda görev yapacak olan tecrübeli futbolcunun BAL’da 174 maçı bulunuyor.

Sil baştan takım kuran Gebzespor, transfere Kartepe kampında da frene basmadı. Mor beyazlı temsilcimiz geçen sezon Bucak Belediye Oğuzhanspor forması giyen Murad Damra Kaya’yı renklerine bağladı.

2016-2017 sezonunda Edirnespor formasıyla Gebzespor’a rakip olan 28 yaşındaki sağ bek, geçen sezon Bucak Belediye Oğuzhanspor’da grup şampiyonluğu yaşasa da takımıyla oynadığı 3 baraj maçından da yenilgiyle ayrılarak 3.Lig’in kapısından dönmüştü. Oğuzhanspor son Play-Off baraj maçında, Gebzespor’un bir diğer yeni transferi Yunus Akman’ın formasını giydiği 1877 Alemdağspor’a 3-1 yenilerek profesyonel lig umutlarını başka bahara bırakmıştı. 18 Mayıs’ta farklı takımlarda birbirlerine rakip olan Damra ve Yunus, yeni sezon öncesinde Gebzespor’da takım arkadaşı oldular. Gebzespor ile birlikte 10’ncu kez farklı bir takımda görev yapacak olan tecrübeli futbolcunun BAL’da 174 maçı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.