‘’Fiziksel olarak iyi durumda değiliz’’

Spor 09.11.2015 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Fiziksel olarak iyi durumda değiliz’’

‘’Fiziksel olarak iyi durumda değiliz’’

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Batman Petrolspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu kaydeden Silin, gol yollarında beceriksiz kaldıklarını söyledi. Silin, ‘’4-5 tane net pozisyonumuz var. Bunlardan bir tanesi atsak maç çok farklı olurdu. Sayın Belediye Başkanımız, kulüp başkanımız ve taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek isterdik ama olmadı’’ dedi. ‘’70’DEN SONRA FİZİKSEL OLARAK DÜŞÜYORUZ’’ Takımının 3 maçlık performansıyla ilgili konuşan deneyimli teknik direktör, zihinsel ve taktiksel olarak takımından memnun olduğunu ancak fiziksel olarak özellikle maçlarından 70.dakikalarından sonra oyundan düştüklerini söyledi. Dayanıklılık ve kuvvet olarak takımın eksik olduğunu kaydeden Silin, ‘’Yoğun maç trafiği sebebiyle futbolcularımıza tam anlamıyla yüklemeler yapamıyoruz. Bu yoğunlukta yüklemeler yaparsak, takımın seviyesi daha aşağı inebilir’’ dedi. ‘’HEDEFİMİZ İLK 5’TEN KOPMAMAK’’  Zirveyle puan farkının açılmasıyla ilgili konuşan Silin, sonbahardaki puan durumunun kendisi için çok önemli olmadığını, ilkbaharın sonundaki puan durumunun kendisi ve takımı için önemli olduğunu söyledi. Bergama Belediyespor maçının her maç gibi önemli olduğunun altını çizen Silin, Darıca G.B’nin her takımı yenecek güçte olduğunu, alınacak bir galibiyetin kendileri için kesinlikle sürpriz olmayacağını belirtti. Ramazan Silin, hedeflerinin ilk 5’ten kopmamak olduğunu kaydederek, futbolcularına sonuna kadar güvendiğini de sözlerine ekledi. 
‘’Fiziksel olarak iyi durumda değiliz’’

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Batman Petrolspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu kaydeden Silin, gol yollarında beceriksiz kaldıklarını söyledi. Silin, ‘’4-5 tane net pozisyonumuz var. Bunlardan bir tanesi atsak maç çok farklı olurdu. Sayın Belediye Başkanımız, kulüp başkanımız ve taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek isterdik ama olmadı’’ dedi.

‘’70’DEN SONRA FİZİKSEL OLARAK DÜŞÜYORUZ’’

Takımının 3 maçlık performansıyla ilgili konuşan deneyimli teknik direktör, zihinsel ve taktiksel olarak takımından memnun olduğunu ancak fiziksel olarak özellikle maçlarından 70.dakikalarından sonra oyundan düştüklerini söyledi. Dayanıklılık ve kuvvet olarak takımın eksik olduğunu kaydeden Silin, ‘’Yoğun maç trafiği sebebiyle futbolcularımıza tam anlamıyla yüklemeler yapamıyoruz. Bu yoğunlukta yüklemeler yaparsak, takımın seviyesi daha aşağı inebilir’’ dedi.

‘’HEDEFİMİZ İLK 5’TEN KOPMAMAK’’ 

Zirveyle puan farkının açılmasıyla ilgili konuşan Silin, sonbahardaki puan durumunun kendisi için çok önemli olmadığını, ilkbaharın sonundaki puan durumunun kendisi ve takımı için önemli olduğunu söyledi. Bergama Belediyespor maçının her maç gibi önemli olduğunun altını çizen Silin, Darıca G.B’nin her takımı yenecek güçte olduğunu, alınacak bir galibiyetin kendileri için kesinlikle sürpriz olmayacağını belirtti. Ramazan Silin, hedeflerinin ilk 5’ten kopmamak olduğunu kaydederek, futbolcularına sonuna kadar güvendiğini de sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.