Forma aslanın ağzında!

Spor 22.11.2019 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Forma aslanın ağzında!

DARICA G.B’DE FORMA REKABETİ KIZIŞTI

Pazarspor’a bilenen Darıca G.B’de forma savaşı kızıştı. Dün yapılan çift kale kora kor geçerken, Teknik Direktör Özgür Vurur’un zorlu Karadeniz deplasmanında sahaya nasıl bir ilk 11 süreceği merak konusu oldu. Pazar günü deplasmanda Pazarspor’un konuğu olacak Darıca Gençlerbirliği, dün taktiksel çift kale maç yaparken, antrenmanda kemik sesleri duyuldu. Forma rekabetinin kızıştığı antrenman kora kor geçerken, Teknik Direktör Özgür Vurur’u da zor bir seçim bekliyor. Kart cezalısı Selman Sevinç’in cezasını tamamlayarak takıma dönecek olması nedeniyle kadro tercihinde bir seçim yapması gerekecek olan Vurur’un, bugün son kararını vermesi bekleniyor. Zorlu Karadeniz deplasmanından kayıpsız dönmesi halinde ligin ilk devresini zirvede bitirme adına önemli bir adım atacak olan Darıca Gençlerbirliği, tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapıyor. Kritik 90 dakika öncesinde bugün son çalışmasını yapacak olan Darıca G.B, yarın Rize’ye gidecek.
DARICA G.B’DE FORMA REKABETİ KIZIŞTI

Pazarspor’a bilenen Darıca G.B’de forma savaşı kızıştı. Dün yapılan çift kale kora kor geçerken, Teknik Direktör Özgür Vurur’un zorlu Karadeniz deplasmanında sahaya nasıl bir ilk 11 süreceği merak konusu oldu.

Pazar günü deplasmanda Pazarspor’un konuğu olacak Darıca Gençlerbirliği, dün taktiksel çift kale maç yaparken, antrenmanda kemik sesleri duyuldu. Forma rekabetinin kızıştığı antrenman kora kor geçerken, Teknik Direktör Özgür Vurur’u da zor bir seçim bekliyor. Kart cezalısı Selman Sevinç’in cezasını tamamlayarak takıma dönecek olması nedeniyle kadro tercihinde bir seçim yapması gerekecek olan Vurur’un, bugün son kararını vermesi bekleniyor. Zorlu Karadeniz deplasmanından kayıpsız dönmesi halinde ligin ilk devresini zirvede bitirme adına önemli bir adım atacak olan Darıca Gençlerbirliği, tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapıyor. Kritik 90 dakika öncesinde bugün son çalışmasını yapacak olan Darıca G.B, yarın Rize’ye gidecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.