Freni Patlayan Kamyon 7 Araca Çarparak Durabildi

01.12.2015 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Freni Patlayan Kamyon 7 Araca Çarparak Durabildi

Kayseri'de freni patlayan kamyon 7 araca çarparak durabildi. Kazada kamyon sürücüsü ile araçta bulunan bir kişi ağır yaralandı.

Kayseri'de iddiaya göre freni patlayan bir kamyon önüne ne çıktıysa ezdi, geçti. 2 kişinin yaralandığı kazada kamyonun çarptığı 7 araç zarar gördü. 4 SANİYE HER ŞEYİ EZDİ GEÇTİ Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Her şey 4 saniyede gerçekleşti. Kayseri'de kamyon önüne ne çıktıysa ezdi geçti. KAMYONUN FRENİ BOŞALDI Kaza, Melikgazi İlçesi Eskişehir Bağları Osmanlı Mahallesi Battalgazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. 38 KL 229 plakalı kamyon yokuş aşağı indiği sırada iddiaya göre biranda freni boşaldı. 7 ARACA ÇARPARAK DURABİLDİ Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün paniklemesiyle kamyon önce bina önündeki kamelyaya daha sonra da park halinde bulunan 7 araca çarparak durabildi. ÇOCUKLAR KIL PAYI KURTULDU Kaza sırasında bina önünde oyun oynayan çocuklar ölümden kıl payı kurtuldu. Kazada kamyon sürücüsü ile araçta bulunan bir kişi ağır yaralandı. GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI Melik Şah Sitesinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kazayı gören birçok vatandaş olay yerine koştu. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri 2 yaralıyı alarak hastaneye kaldırdı.
Kayseri'de freni patlayan kamyon 7 araca çarparak durabildi. Kazada kamyon sürücüsü ile araçta bulunan bir kişi ağır yaralandı.

Kayseri'de iddiaya göre freni patlayan bir kamyon önüne ne çıktıysa ezdi, geçti. 2 kişinin yaralandığı kazada kamyonun çarptığı 7 araç zarar gördü.

4 SANİYE HER ŞEYİ EZDİ GEÇTİ

Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Her şey 4 saniyede gerçekleşti. Kayseri'de kamyon önüne ne çıktıysa ezdi geçti.

KAMYONUN FRENİ BOŞALDI

Kaza, Melikgazi İlçesi Eskişehir Bağları Osmanlı Mahallesi Battalgazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. 38 KL 229 plakalı kamyon yokuş aşağı indiği sırada iddiaya göre biranda freni boşaldı.

7 ARACA ÇARPARAK DURABİLDİ

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün paniklemesiyle kamyon önce bina önündeki kamelyaya daha sonra da park halinde bulunan 7 araca çarparak durabildi.

ÇOCUKLAR KIL PAYI KURTULDU

Kaza sırasında bina önünde oyun oynayan çocuklar ölümden kıl payı kurtuldu. Kazada kamyon sürücüsü ile araçta bulunan bir kişi ağır yaralandı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Melik Şah Sitesinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kazayı gören birçok vatandaş olay yerine koştu. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri 2 yaralıyı alarak hastaneye kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.