Furkan Çakır’dan kombine atağı

Spor 01.07.2015 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Furkan Çakır’dan kombine atağı

Gebzespor'un çalışkan yöneticilerinden Furkan Çakır, kombine kart satışlarını sürdürüyor.

Gebzespor’un 2015-2016 sezonu kombine kart satışları tüm hızıyla sürüyor. Bu süreçte özel işlerinden feragat ederek Gebzespor’un menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapan kulüp yöneticileri, çalışkanlıklarıyla Gebzespor taraftarlarının gönlünde taht kuruyor. O isimlerden bir tanesi de şüphesiz Furkan Çakır… Kombine kart satışları için yoğun mesai harcayan Çakır, dün de Gebze’nin tanınan kişi ve esnaflarına kombine kartlarını takdim ederek kulübün kasasına katkı sunulmasına etkili oldu.   Süleyman Akça, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 250 TL’lik katkı sundu. Trakya Turizm işletmecisi Asım Gülen, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe Bin TL’lik katkı sundu. Pehlivan Kokoreç işletmecisi Şenol Candemir, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 500 TL’lik katkı sundu. Azra Otomotiv firmasının sahiplerinden Ali-Kenan Koçak, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe Bin TL’lik katkı sundu.
Gebzespor'un çalışkan yöneticilerinden Furkan Çakır, kombine kart satışlarını sürdürüyor.

Gebzespor’un 2015-2016 sezonu kombine kart satışları tüm hızıyla sürüyor. Bu süreçte özel işlerinden feragat ederek Gebzespor’un menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapan kulüp yöneticileri, çalışkanlıklarıyla Gebzespor taraftarlarının gönlünde taht kuruyor. O isimlerden bir tanesi de şüphesiz Furkan Çakır… Kombine kart satışları için yoğun mesai harcayan Çakır, dün de Gebze’nin tanınan kişi ve esnaflarına kombine kartlarını takdim ederek kulübün kasasına katkı sunulmasına etkili oldu.

 

Süleyman Akça, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 250 TL’lik katkı sundu.

Trakya Turizm işletmecisi Asım Gülen, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe Bin TL’lik katkı sundu.

Pehlivan Kokoreç işletmecisi Şenol Candemir, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 500 TL’lik katkı sundu.

Azra Otomotiv firmasının sahiplerinden Ali-Kenan Koçak, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe Bin TL’lik katkı sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.