GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Futbol O’nun için yaşam biçimi..

Spor 03.04.2020 - 14:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Futbol O’nun için yaşam biçimi..

Koronavirüs nedeniyle futbola hasret kaldığımız bugünlerde, futbola olan sevgisi ve hedefleri doğrultusunda üstün çabası ile futbolseverlere umut ışığı olan Ümit Yıldırım, azmi ve çalışkanlığı ile taktir topluyor. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ın oğlu olan Ümit Yıldırım’ın futbola dair bakış açısı yalnızca sevgiyle sınırlı kalmıyor. Okan Üniversitesi’nde Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölümü mezunu olan Yıldırım, başarılı akademik kariyerinde sporda engellerin kalkması adına, okulun sosyal sorumluluk dersi için emek verdiği, “Modern Direktörlük Kavramı” adlı bir proje geliştirmiş. HAYALİ FATİH TERİM GİBİ OLMAK Engellilerin her anlamda ve her alanda başarılı olabileceğini kanıtlayan projesi ile sınırları aşan Ümit Yıldırım’ın hedefleri de tıpkı yüreği kadar büyük. Milli takımda Türk futboluna hizmet etmeyi hedefleyen Yıldırım, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e olan hayranlığını ise gizlemiyor. Terim gibi başarılı bir teknik adam olma adına kendisini geliştirdiğini kaydeden Yıldırım, 'hiçbir emek karşılıksız kalmaz' diyerek aynı azimle çalışmalarını sürdürerek yeni projelere imza atacağını mesajını da verdi.    

Koronavirüs nedeniyle futbola hasret kaldığımız bugünlerde, futbola olan sevgisi ve hedefleri doğrultusunda üstün çabası ile futbolseverlere umut ışığı olan Ümit Yıldırım, azmi ve çalışkanlığı ile taktir topluyor.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ın oğlu olan Ümit Yıldırım’ın futbola dair bakış açısı yalnızca sevgiyle sınırlı kalmıyor. Okan Üniversitesi’nde Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölümü mezunu olan Yıldırım, başarılı akademik kariyerinde sporda engellerin kalkması adına, okulun sosyal sorumluluk dersi için emek verdiği, “Modern Direktörlük Kavramı” adlı bir proje geliştirmiş.

HAYALİ FATİH TERİM GİBİ OLMAK

Engellilerin her anlamda ve her alanda başarılı olabileceğini kanıtlayan projesi ile sınırları aşan Ümit Yıldırım’ın hedefleri de tıpkı yüreği kadar büyük. Milli takımda Türk futboluna hizmet etmeyi hedefleyen Yıldırım, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e olan hayranlığını ise gizlemiyor. Terim gibi başarılı bir teknik adam olma adına kendisini geliştirdiğini kaydeden Yıldırım, 'hiçbir emek karşılıksız kalmaz' diyerek aynı azimle çalışmalarını sürdürerek yeni projelere imza atacağını mesajını da verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.