FUTBOLCULAR ENDİŞELİ, KULÜPLER MAĞDUR

Spor 14.05.2020 - 22:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

FUTBOLCULAR ENDİŞELİ, KULÜPLER MAĞDUR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri oynatma konusunda diretmesi, gerek kulüpleri gerekse futbolcuları isyan ettirdi. Neredeyse her gün birçok futbolcunun COVİD-19 testlerinin pozitif çıkması, korku ve endişeyi de beraberinde getiriyor. Liglerin başlama tarihinin belli olmasının ardından kargaşa ve tedirginlik de beraberinde geldi. Özellikle Bölgesel Amatör Lig oyuncularının 31 Mayıs’ta bitecek olan sözleşmelerinin, nasıl uzatılacağı merak konusu. Birçok oyuncu, sözleşmelerinin bitmesinin ardından sahaya çıkmaya sıcak bakmazken, ciddi bir mağduriyet yaşayan kulüpler federasyondan yardım eli bekliyor. Birçok önemli oyuncusundan yoksun sahaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalan kulüpler, TFF’yi telefon ve mesaj yağmuruna tuttular. Futbolcuları kalan 4 hafta için sahaya çıkmaya ikna etmekte zorlanan bazı kulüplerin, yaptırımı olmayan BAL ligi sözleşmeleri sebebiyle ilerleyen günlerde büyük sıkıntılara düşeceği aşikar.  

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri oynatma konusunda diretmesi, gerek kulüpleri gerekse futbolcuları isyan ettirdi. Neredeyse her gün birçok futbolcunun COVİD-19 testlerinin pozitif çıkması, korku ve endişeyi de beraberinde getiriyor.

Liglerin başlama tarihinin belli olmasının ardından kargaşa ve tedirginlik de beraberinde geldi. Özellikle Bölgesel Amatör Lig oyuncularının 31 Mayıs’ta bitecek olan sözleşmelerinin, nasıl uzatılacağı merak konusu. Birçok oyuncu, sözleşmelerinin bitmesinin ardından sahaya çıkmaya sıcak bakmazken, ciddi bir mağduriyet yaşayan kulüpler federasyondan yardım eli bekliyor. Birçok önemli oyuncusundan yoksun sahaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalan kulüpler, TFF’yi telefon ve mesaj yağmuruna tuttular. Futbolcuları kalan 4 hafta için sahaya çıkmaya ikna etmekte zorlanan bazı kulüplerin, yaptırımı olmayan BAL ligi sözleşmeleri sebebiyle ilerleyen günlerde büyük sıkıntılara düşeceği aşikar.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.