19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

FUTBOLCULARINI KENDİ ELLERİYLE BESLEDİ

Spor 02.10.2019 - 16:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

FUTBOLCULARINI KENDİ ELLERİYLE BESLEDİ

1.Küme D Grubu’nda Eşmespor’u deplasmanda farklı geçerek futbol otoritelerinden tam not alan Darıcaspor, Kulüp Başkanı Lokman Demirtaş’ın ziyaretiyle moral buldu. Demirtaş başkanlığında geçen sezon ipi göğüsleyerek şampiyon olan Darıcaspor, yeni sezona da iyi başlarken, Başkan Demirtaş teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram ederek jest yaptı. Nenehatun Stadı’nda gerçekleşen akşam antrenmanını izleyen Başkan Demirtaş, idman sonrasında soyunma odasına giderek oyuncularını hem tebrik etti hem de kendi elleriyle tatlı ikram etti. “3 PUAN BEKLİYORUM” Demirtaş yaptığı açıklamada, “5-2’lik Eşmespor galibiyetinden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Darıcaspor’a yakışan mücadeleyi bundan sonraki haftalarda da göstereceğinize dair inancım tam. Pazar günü oynayacağımız Yavuzspor maçında sizden 3 puan bekliyorum” dedi.  

1.Küme D Grubu’nda Eşmespor’u deplasmanda farklı geçerek futbol otoritelerinden tam not alan Darıcaspor, Kulüp Başkanı Lokman Demirtaş’ın ziyaretiyle moral buldu. Demirtaş başkanlığında geçen sezon ipi göğüsleyerek şampiyon olan Darıcaspor, yeni sezona da iyi başlarken, Başkan Demirtaş teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram ederek jest yaptı. Nenehatun Stadı’nda gerçekleşen akşam antrenmanını izleyen Başkan Demirtaş, idman sonrasında soyunma odasına giderek oyuncularını hem tebrik etti hem de kendi elleriyle tatlı ikram etti.

“3 PUAN BEKLİYORUM”

Demirtaş yaptığı açıklamada, “5-2’lik Eşmespor galibiyetinden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Darıcaspor’a yakışan mücadeleyi bundan sonraki haftalarda da göstereceğinize dair inancım tam. Pazar günü oynayacağımız Yavuzspor maçında sizden 3 puan bekliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.