“Futbolu çok özledim”

Spor 14.04.2020 - 17:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Futbolu çok özledim”

GEBZESPOR’UN ESKİ YILDIZI SERDAL ÖZ KARANTİNA GÜNLERİNİ DEĞERLENDİRDİ:

Gebzespor’un şampiyonlukla taçlandırarak 3.Lig’e yükseldiği 2017-2018 sezonunun unutulmaz isimlerinden Serdal Öz, karantina günlerinde gazetemize içini döktü. Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Edirnespor’un formasını terleten 32 yaşındaki futbolcu, ev yaşantısı ile ilgili düşüncelerini içtenlikle anlattı. AİLEYLE OLMAK ÇOK GÜZEL Eşi Emel Hanım ve dünyalar güzeli kızları İlkim(3) ile birlikte evinde karantina günleri yaşayan Serdal Öz, herkesi dikkatli ve duyarlı olmaya davet etti. Koronavirüs salgını nedeniyle ‘Evde Kal’ kuralını uygulamaya özen gösterdiğini kaydeden Serdal, “Sağlık her şeyden önce geliyor. Riskleri en aza indirme adına alınan karantina kararını yerinde buluyorum. Evde vakit geçirmeye alışkın bir mesleğe sahip olmadığımız için ilginç bir süreç geçiriyoruz. Ancak ben bunu fırsata çevirme adına eşimle ve kızımla daha çok vakit geçiriyorum. Aileyle olmak çok güzel fakat futbolu çok özledim” ALT LİG OYUNCULARI MAĞDUR BAL liginde forma giyen oyuncuların bu süreçte yaşadığı ekonomik sıkıntılara değinen yıldız oyuncu, “Üst liglerde forma giyen oyuncular rahatlıkla ‘evde Kalın’ diyor. Duyarlılıklarını taktirle karşılıyorum ancak alt liglerde forma giyen futbolcular olarak kazancı aşağı yukarı belli olan kişileriz. Bu insanlar evlerine ekmeğini bu işten götürüyor. Birçok mağdur olan arkadaşımız var.  Bu nedenle sürecin bir an önce atlatılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
GEBZESPOR’UN ESKİ YILDIZI SERDAL ÖZ KARANTİNA GÜNLERİNİ DEĞERLENDİRDİ:

Gebzespor’un şampiyonlukla taçlandırarak 3.Lig’e yükseldiği 2017-2018 sezonunun unutulmaz isimlerinden Serdal Öz, karantina günlerinde gazetemize içini döktü. Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Edirnespor’un formasını terleten 32 yaşındaki futbolcu, ev yaşantısı ile ilgili düşüncelerini içtenlikle anlattı.

AİLEYLE OLMAK ÇOK GÜZEL

Eşi Emel Hanım ve dünyalar güzeli kızları İlkim(3) ile birlikte evinde karantina günleri yaşayan Serdal Öz, herkesi dikkatli ve duyarlı olmaya davet etti. Koronavirüs salgını nedeniyle ‘Evde Kal’ kuralını uygulamaya özen gösterdiğini kaydeden Serdal, “Sağlık her şeyden önce geliyor. Riskleri en aza indirme adına alınan karantina kararını yerinde buluyorum. Evde vakit geçirmeye alışkın bir mesleğe sahip olmadığımız için ilginç bir süreç geçiriyoruz. Ancak ben bunu fırsata çevirme adına eşimle ve kızımla daha çok vakit geçiriyorum. Aileyle olmak çok güzel fakat futbolu çok özledim”

ALT LİG OYUNCULARI MAĞDUR

BAL liginde forma giyen oyuncuların bu süreçte yaşadığı ekonomik sıkıntılara değinen yıldız oyuncu, “Üst liglerde forma giyen oyuncular rahatlıkla ‘evde Kalın’ diyor. Duyarlılıklarını taktirle karşılıyorum ancak alt liglerde forma giyen futbolcular olarak kazancı aşağı yukarı belli olan kişileriz. Bu insanlar evlerine ekmeğini bu işten götürüyor. Birçok mağdur olan arkadaşımız var.  Bu nedenle sürecin bir an önce atlatılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.