19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Galatasaray Bombayı Patlattı!

Spor 30.11.2017 - 21:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Galatasaray Bombayı Patlattı!

Galatasaray, devre arasında İran'ın Saipa kulübünde forma giyen 16 yaşındaki Allahyar Sayyadmanesh'in menajeriyle büyük ölçüde anlaştı.

Galatasaray devre arasında sürpriz bir ismi kadrosuna katmayı düşünüyor. TRANSFERDE SONA GELİNDİ Sarı-kırmızılıların uzun süredir takip ettiği İran'ın Saipa takımınde ve U17 İran Milli Takımı'nda forma giyen Allahyar Sayyadmanesh'in transferini bitirmeye çok yaklaştı. Oyuncunun menajeri sosyal medya hesabından, genç futbolcunun Galatasaray ile büyük ölçüde anlaştığını duyurdu. (CNN Türk)
Galatasaray, devre arasında İran'ın Saipa kulübünde forma giyen 16 yaşındaki Allahyar Sayyadmanesh'in menajeriyle büyük ölçüde anlaştı.
Galatasaray İranlı Futbolcu Allahyar Sayyadmanesh'i Transfer Etti, System.String[]

Galatasaray devre arasında sürpriz bir ismi kadrosuna katmayı düşünüyor.

TRANSFERDE SONA GELİNDİ

Sarı-kırmızılıların uzun süredir takip ettiği İran'ın Saipa takımınde ve U17 İran Milli Takımı'nda forma giyen Allahyar Sayyadmanesh'in transferini bitirmeye çok yaklaştı.

Oyuncunun menajeri sosyal medya hesabından, genç futbolcunun Galatasaray ile büyük ölçüde anlaştığını duyurdu. (CNN Türk)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.