Gazeteci Cengiz Akgün’den kitap!

Kültür-Sanat 10.08.2020 - 16:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gazeteci Cengiz Akgün’den kitap!

Gazeteci Cengiz Akgün’ün, ‘Gördüm Duydum Yazdım’ isimli kitabı Karina Yayınları’ndan çıktı. Cengiz Akgün kitabıyla ilgili olarak şunları ifade etti: ‘Gördüm Duydum Yazdım’ isimli kitabım 25 yıllık yerel gazetecilik serüvenimde kaleme aldığım güncelliğini yitirmemiş köşe yazılarından bir seçkidir. Karina Yayınevi’nden çıkan kitabım bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğüm ikinci kitabım içinde bana moral ve motivasyon oldu. Yazın ve kitap dünyasına edebi içeriği olan eserler bırakmak en büyük amacım. Bunun içinde hem gazetecilik mesleğimi aktif olarak sürdürürken aynı zamanda kitap yazmak gibi bir çabanın da içerisindeyim. Kitabımın yazım, hazırlık ve baskı aşamasına değin destek olan arkadaş ve dostlarıma, meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.” Cengiz Akgün’ün kitabıyla ilgili temin için ise twitter @cengizakgn, facebook.com/cengzakgun adreslerinden bilgi alınabilir.  

Gazeteci Cengiz Akgün’ün, ‘Gördüm Duydum Yazdım’ isimli kitabı Karina Yayınları’ndan çıktı. Cengiz Akgün kitabıyla ilgili olarak şunları ifade etti: ‘Gördüm Duydum Yazdım’ isimli kitabım 25 yıllık yerel gazetecilik serüvenimde kaleme aldığım güncelliğini yitirmemiş köşe yazılarından bir seçkidir. Karina Yayınevi’nden çıkan kitabım bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğüm ikinci kitabım içinde bana moral ve motivasyon oldu. Yazın ve kitap dünyasına edebi içeriği olan eserler bırakmak en büyük amacım. Bunun içinde hem gazetecilik mesleğimi aktif olarak sürdürürken aynı zamanda kitap yazmak gibi bir çabanın da içerisindeyim. Kitabımın yazım, hazırlık ve baskı aşamasına değin destek olan arkadaş ve dostlarıma, meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Cengiz Akgün’ün kitabıyla ilgili temin için ise twitter @cengizakgn, facebook.com/cengzakgun adreslerinden bilgi alınabilir.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.