Gazetecilerden kurslara büyük İlgi

Kocaeli 12.12.2019 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gazetecilerden kurslara büyük İlgi

Sosyal proje ve etkinlikleriyle son zamanlarda Cemiyet üyelerine yönelik bir çok projeyi hayata geçiren Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, meslektaşlarının Eğitimleri’nide ihmal etmiyor. Sosyal Medya ve diksiyon kursları açan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti bu kursların hemen ardından üyelerine son yılların gözde işlerinden Drone Eğitimi Kursu açtı. Kursa büyük ilgi gösteren KOGACE üyeleri  kursun ilk gününde rekor bir katılım sağladı. 50 KOGACE üyesinin katıldığı eğtimler sonunda başarılı olan kursiyler Drone Ehliyetini almaya hak kazanacak. Eğitimlerle ilgili açıklamalarda bulunana Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Cemal Kaplan,”Uzun zamandır meslektaşlarımıza yönelik eğitimler maalesef ihmal edilmiş. Bol keseden atıp savurganlık yapan değil, hizmet üreten bir yönetim  anlayışıyla hareket ediyoruz. Yaptığımız her projede ve etkinlikte üyelerimize yönelik çalışmalar oluyor. Bu kapsamada ilk olarak açtığımız sosyal medya eğitimi ardından diksiyon kursumuz tamamladıktan sonra, üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda Drone Eğitim Kursunu başlattık. Sadece üç ilde açılan kursları girişimlerimiz ve çalışmalarımız neticesinde İzmit’te açtık. Kursumuza ilgi hayli fala oldu. Bu bizleri sevindirdi. Beş gün sürecek kurlarımızın ardından Drone 1 resmi ehliyetlerini alacaklar. Atık meslektaşlarımız izinsiz uçmayacak, belgeleri ve ehliyetleri olacak. Kocaeli Gazeteciler Yönetimi olarak çalışmalarımız devam edecek.”dedi.

Sosyal proje ve etkinlikleriyle son zamanlarda Cemiyet üyelerine yönelik bir çok projeyi hayata geçiren Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, meslektaşlarının Eğitimleri’nide ihmal etmiyor. Sosyal Medya ve diksiyon kursları açan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti bu kursların hemen ardından üyelerine son yılların gözde işlerinden Drone Eğitimi Kursu açtı. Kursa büyük ilgi gösteren KOGACE üyeleri  kursun ilk gününde rekor bir katılım sağladı. 50 KOGACE üyesinin katıldığı eğtimler sonunda başarılı olan kursiyler Drone Ehliyetini almaya hak kazanacak.

Eğitimlerle ilgili açıklamalarda bulunana Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Cemal Kaplan,”Uzun zamandır meslektaşlarımıza yönelik eğitimler maalesef ihmal edilmiş. Bol keseden atıp savurganlık yapan değil, hizmet üreten bir yönetim  anlayışıyla hareket ediyoruz. Yaptığımız her projede ve etkinlikte üyelerimize yönelik çalışmalar oluyor. Bu kapsamada ilk olarak açtığımız sosyal medya eğitimi ardından diksiyon kursumuz tamamladıktan sonra, üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda Drone Eğitim Kursunu başlattık. Sadece üç ilde açılan kursları girişimlerimiz ve çalışmalarımız neticesinde İzmit’te açtık. Kursumuza ilgi hayli fala oldu. Bu bizleri sevindirdi. Beş gün sürecek kurlarımızın ardından Drone 1 resmi ehliyetlerini alacaklar. Atık meslektaşlarımız izinsiz uçmayacak, belgeleri ve ehliyetleri olacak. Kocaeli Gazeteciler Yönetimi olarak çalışmalarımız devam edecek.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.