Gaziler’de “huzur ve güven” öncelik!

Gebze 06.11.2019 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gaziler’de “huzur ve güven” öncelik!

Gaziler Dağı Mesire alanında yaşanan sorunları muhtarlar günü toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a aktaran Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, sorunların çözümü noktasında atılan adımları kamuoyuyla paylaştı. Sık sık gündeme gelen Gaziler Mesire alanındaki güvenlik ve aydınlatma gibi başlıca sorunlar, son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın muhtarlar ile yaptığı toplantıda gündeme gelmiş ve Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, yaşadıkları sıkıntıları Büyükakın’a anlatmıştı. Konuyla ilgili müjdeli haber dün geldi. Başkan Büyükakın’ın talimatı üzerine Kocaeli Büyükşehir Güvenlik İdari Amiri Saim Serin, Muhtar Aktaş’ı ziyaret etti. Serin’e mahalle olarak yaşadıkları sıkıntıları özetleyen Muhtar Aktaş, sorunların çözüleceği müjdesini Serin’den alarak bunu kamuoyuyla paylaştı. BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ Sosyal medya hesabından açıklama yapan Muhtar Aktaş, “Kocaeli Büyükşehir Güvenlik İdari Amiri Saim Serin Bey güzel ve sevindirici haberi bizlerle paylaştı. Gaziler Dağı Mesire Alanımıza güvenlik kabini ve güvenlik temini ile gece-gündüz güvende olacağız. Ayrıca mescit ve WC inşaatı en kısa zamanda başlıyor. Mahalle sakinlerimizin isteklerine duyarsız kalmayıp yılların sorununu çözüme ulaştıran Belediye Başkanlarımıza şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına sonsuz teşekkürler” dedi.

Gaziler Dağı Mesire alanında yaşanan sorunları muhtarlar günü toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a aktaran Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, sorunların çözümü noktasında atılan adımları kamuoyuyla paylaştı.

Sık sık gündeme gelen Gaziler Mesire alanındaki güvenlik ve aydınlatma gibi başlıca sorunlar, son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın muhtarlar ile yaptığı toplantıda gündeme gelmiş ve Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, yaşadıkları sıkıntıları Büyükakın’a anlatmıştı. Konuyla ilgili müjdeli haber dün geldi. Başkan Büyükakın’ın talimatı üzerine Kocaeli Büyükşehir Güvenlik İdari Amiri Saim Serin, Muhtar Aktaş’ı ziyaret etti. Serin’e mahalle olarak yaşadıkları sıkıntıları özetleyen Muhtar Aktaş, sorunların çözüleceği müjdesini Serin’den alarak bunu kamuoyuyla paylaştı.

BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Muhtar Aktaş, “Kocaeli Büyükşehir Güvenlik İdari Amiri Saim Serin Bey güzel ve sevindirici haberi bizlerle paylaştı. Gaziler Dağı Mesire Alanımıza güvenlik kabini ve güvenlik temini ile gece-gündüz güvende olacağız. Ayrıca mescit ve WC inşaatı en kısa zamanda başlıyor. Mahalle sakinlerimizin isteklerine duyarsız kalmayıp yılların sorununu çözüme ulaştıran Belediye Başkanlarımıza şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına sonsuz teşekkürler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.