19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Gazze’yi Kalkan Eller Vurdu”

Dilovası 23.08.2016 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“Gazze’yi Kalkan Eller Vurdu”

Türkiye ile “arasını düzelten” terörist İsrail, Filistin'e yönelik katliam politikasından geri adım atmak bir yana, bombardımanlarına devam ettiğini ifade eden Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, Siyonist rejimin Türkiye’den aldığı güç ile Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenlediğini söyledi.

  Türkiye ile İsrail arasında normalleşme adı altında imzalanan anlaşmalardan güç alan İsrail hükümetinin adeta bunu kutlarcasına, Filistinlilerin evlerini yıkıp arazilerini gasp etmeyi de sürdüren İsrail'in Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil kentinin merkezinde yeni konutlar inşa etmeyi planladığı ifade eden Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, Terörist İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenlediğini, İsrail ordu sözcülüğünden yapılan açıklamada, “Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Hamas'a ait bazı hedefleri vurdu” ifadesine yer verildiğinin açıkça ifade edildiğini söyledi.   “HER BOMBA DA HER MERMİ DE VEBALİNİZ VAR” İsrail Yüksek Mahkemesinin, El-Halil kentinde Filistinli Muhammed Amariye'nin ailesinin yaptığı itirazı reddederek yıkım kararını onadığını ifade eden Başkan Türel, “Filistinli Muhammed Amariye'ye, El-Halil kenti güneyindeki Surif beldesinde Filistinli Muhammed el-Fakih ile İsrailli haham Michael Mickey Marc'a ateş açma suçlaması yöneltiliyor. İsrail hükümeti, “saldırı düzenlediği öne sürülen Filistinlilerin” evlerini yıkma kararı almıştı. İsrail bu gücü nereden alıyor işte uzlaşma ve anlaşma diye normalleşmeliyiz İsrail’e ihtiyacımız var siyasetinin sonucudur bugün gelinen nokta. Bizim vekillerimiz İsrail ile normalleşme anlaşması imzalarken İsrail bunu kutlarcasına Gazze’ye bomba yağdırıyor. O akşam ve o akşamdan sonra İsrail tarafından Filistin’e ve Gazze’ye düşen her bomba da her mermide bu yasaya anlaşmaya oy veren onay veren vekillerinde vebali vardır” dedi.
Türkiye ile “arasını düzelten” terörist İsrail, Filistin'e yönelik katliam politikasından geri adım atmak bir yana, bombardımanlarına devam ettiğini ifade eden Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, Siyonist rejimin Türkiye’den aldığı güç ile Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenlediğini söyledi.

 

Türkiye ile İsrail arasında normalleşme adı altında imzalanan anlaşmalardan güç alan İsrail hükümetinin adeta bunu kutlarcasına, Filistinlilerin evlerini yıkıp arazilerini gasp etmeyi de sürdüren İsrail'in Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil kentinin merkezinde yeni konutlar inşa etmeyi planladığı ifade eden Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, Terörist İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenlediğini, İsrail ordu sözcülüğünden yapılan açıklamada, “Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Hamas'a ait bazı hedefleri vurdu” ifadesine yer verildiğinin açıkça ifade edildiğini söyledi.

 

“HER BOMBA DA HER MERMİ DE VEBALİNİZ VAR”

İsrail Yüksek Mahkemesinin, El-Halil kentinde Filistinli Muhammed Amariye'nin ailesinin yaptığı itirazı reddederek yıkım kararını onadığını ifade eden Başkan Türel, “Filistinli Muhammed Amariye'ye, El-Halil kenti güneyindeki Surif beldesinde Filistinli Muhammed el-Fakih ile İsrailli haham Michael Mickey Marc'a ateş açma suçlaması yöneltiliyor. İsrail hükümeti, “saldırı düzenlediği öne sürülen Filistinlilerin” evlerini yıkma kararı almıştı. İsrail bu gücü nereden alıyor işte uzlaşma ve anlaşma diye normalleşmeliyiz İsrail’e ihtiyacımız var siyasetinin sonucudur bugün gelinen nokta. Bizim vekillerimiz İsrail ile normalleşme anlaşması imzalarken İsrail bunu kutlarcasına Gazze’ye bomba yağdırıyor. O akşam ve o akşamdan sonra İsrail tarafından Filistin’e ve Gazze’ye düşen her bomba da her mermide bu yasaya anlaşmaya oy veren onay veren vekillerinde vebali vardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.