Gebze 15 Temmuz’a hazırlanıyor!

Gebze 02.07.2019 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze 15 Temmuz’a hazırlanıyor!

Gebze Kaymakamlığı’nda 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin görüşüldüğü toplantı yapıldı. ‘15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri’ kapsamında, hain darbe girişiminin yıldönümünde gerçekleştirilecek olan programların görüşüldüğü toplantı Kaymakamlık Makamı toplantı salonunda gerçekleştirildi. ŞEHİTLERE MEVLİT OKUTULACAK Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında gerçekleşen toplantıya Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Jandarma Komutan V. Yüzbaşı Ahmet Aksu, Cezaevi Komutanı Teğmen Ali Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir, İlçe Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan katıldı. Gerçekleşecek olan programlarda kurumların görevleri, neler yapacakları konuşuldu. Şehitlerimize Mevlit okutulması, şehit çocukları ve şehit yakınlarının çocuklarına yönelik gezi programı düzenlenmesi, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşecek olan etkinlikler gibi konuların konuşulduğu toplantı görüş ve önerilerin dile getirilmesi ile son buldu.

Gebze Kaymakamlığı’nda 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin görüşüldüğü toplantı yapıldı. ‘15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri’ kapsamında, hain darbe girişiminin yıldönümünde gerçekleştirilecek olan programların görüşüldüğü toplantı Kaymakamlık Makamı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

ŞEHİTLERE MEVLİT OKUTULACAK

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında gerçekleşen toplantıya Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Jandarma Komutan V. Yüzbaşı Ahmet Aksu, Cezaevi Komutanı Teğmen Ali Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir, İlçe Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan katıldı. Gerçekleşecek olan programlarda kurumların görevleri, neler yapacakları konuşuldu. Şehitlerimize Mevlit okutulması, şehit çocukları ve şehit yakınlarının çocuklarına yönelik gezi programı düzenlenmesi, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşecek olan etkinlikler gibi konuların konuşulduğu toplantı görüş ve önerilerin dile getirilmesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.