Gebze Adliyesi’nden Barış Pınarı’na destek!

Gebze 16.10.2019 - 14:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Adliyesi’nden Barış Pınarı’na destek!

Barış Pınarı Harekatı’nda Mehmetçiğimize destek olmak için Gebze Adliyesi ve Kızılay Darıca şubesi ortaklığında ‘’Vatan Sana Kanım Feda Kan ve Kök Hücre Bağışı’’ etkinliği düzenlenecek. Gebze Adliyesi ve Türk Kızılay’ı Darıca şubesi tarafından Barış Pınarı Harekatı’nda Mehmetçiğimize destek olmak için 21 Ekim Pazartesi günü 10.30-18.00 saatleri arasında Gebze Adliye Sarayı Zemin Katta kan bağışı programı organize edilecek. Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiklerimize kutlu zaferler dileyen Gebze Adliyesi ve Kızılay Darıca şubesi el ele vererek düzenledikleri ‘’Vatan Sana Kanım Feda Kan ve Kök Hücre Bağışı’’ etkinliğine tüm halkı davet etti.       

Barış Pınarı Harekatı’nda Mehmetçiğimize destek olmak için Gebze Adliyesi ve Kızılay Darıca şubesi ortaklığında ‘’Vatan Sana Kanım Feda Kan ve Kök Hücre Bağışı’’ etkinliği düzenlenecek.

Gebze Adliyesi ve Türk Kızılay’ı Darıca şubesi tarafından Barış Pınarı Harekatı’nda Mehmetçiğimize destek olmak için 21 Ekim Pazartesi günü 10.30-18.00 saatleri arasında Gebze Adliye Sarayı Zemin Katta kan bağışı programı organize edilecek. Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiklerimize kutlu zaferler dileyen Gebze Adliyesi ve Kızılay Darıca şubesi el ele vererek düzenledikleri ‘’Vatan Sana Kanım Feda Kan ve Kök Hücre Bağışı’’ etkinliğine tüm halkı davet etti. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.