Gebze Avrupa İkincisi

Gebze 09.06.2015 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Avrupa İkincisi

Fransa'nın başkenti Paris'te yapılan Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonası'nda Gebze Karate Do Türkiye'nin yine gururu oldu.

Gebze Karate Do Spor Kulübü, Fransa'da yapılan Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonası'nda Avrupa ikincisi olarak ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Adnan Şamdan ve öğrencileri Türkiye'nin adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yılın Avrupa Şampiyonu olan Gebzeli Karateciler bu yıl da finale yükseldi ancak genç kızlarımız bu kez Avrupa ikinciliğiyle yetindi. BAYAN KUMİTE AVRUPA İKİNCİSİ Fransa'nın başkenti Paris'de yapılan 13.Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonası'na 23 ülkeden kulüp ve sporcu katıldı. Ülkemizi temsil eden 15 Kulüp arasında yer alan Gebze Karate Do, Bayan Takım Kumite'de Türkiye'ye Avrupa ikinciliğini kazandırdı. Türkiye Şampiyonayı 4 kupa ile kapatırken, bu 4 Kupadan birini Gebze getirdi. Geçtiğimiz yıl Avrupa üçüncüsü olan Bayan Kumite Takımımız final mücadelesinde Hırvat ekibi Dalmacija Spor Kulübü'ne 2-1 kaybetmesine karşın Avrupa ikinciliği ile ülkemize döndü. Ayca Düzgel, Beyza Coşkun, Elif Kuzu, Meryem Mazlum, Hatice Başkaya ve Feyzanur Kılıç'tan oluşan Takımımız bir kez daha gururumuz oldu. BAŞKAN KÖŞKER'E TEŞEKKÜR Paris'te sporcularının final sevincine şahitlik eden ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'ye Avrupa kupası getirmenin haklı gururunu yaşayan Teknik Direktör Adnan Şamdan, oldukça zorlu ve çekişmeli bir turnuvayı geride bıraktıklarını ve tüm zor şartlara rağmen Avrupa ikinciliğiyle Türkiye'ye döndüklerini belirtti. Sporcularını tebrik eden Şamdan, turnuvaya katılmaları için kendilerine büyük destek sağlayan ve kazanılan kupada payı olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e teşekkürlerini iletti. Köşker'in spora ve sporcuya yaptığı yardımların devamını diledi.
Fransa'nın başkenti Paris'te yapılan Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonası'nda Gebze Karate Do Türkiye'nin yine gururu oldu.

Gebze Karate Do Spor Kulübü, Fransa'da yapılan Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonası'nda Avrupa ikincisi olarak ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Adnan Şamdan ve öğrencileri Türkiye'nin adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yılın Avrupa Şampiyonu olan Gebzeli Karateciler bu yıl da finale yükseldi ancak genç kızlarımız bu kez Avrupa ikinciliğiyle yetindi.

BAYAN KUMİTE AVRUPA İKİNCİSİ

Fransa'nın başkenti Paris'de yapılan 13.Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonası'na 23 ülkeden kulüp ve sporcu katıldı. Ülkemizi temsil eden 15 Kulüp arasında yer alan Gebze Karate Do, Bayan Takım Kumite'de Türkiye'ye Avrupa ikinciliğini kazandırdı. Türkiye Şampiyonayı 4 kupa ile kapatırken, bu 4 Kupadan birini Gebze getirdi. Geçtiğimiz yıl Avrupa üçüncüsü olan Bayan Kumite Takımımız final mücadelesinde Hırvat ekibi Dalmacija Spor Kulübü'ne 2-1 kaybetmesine karşın Avrupa ikinciliği ile ülkemize döndü. Ayca Düzgel, Beyza Coşkun, Elif Kuzu, Meryem Mazlum, Hatice Başkaya ve Feyzanur Kılıç'tan oluşan Takımımız bir kez daha gururumuz oldu.

BAŞKAN KÖŞKER'E TEŞEKKÜR

Paris'te sporcularının final sevincine şahitlik eden ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'ye Avrupa kupası getirmenin haklı gururunu yaşayan Teknik Direktör Adnan Şamdan, oldukça zorlu ve çekişmeli bir turnuvayı geride bıraktıklarını ve tüm zor şartlara rağmen Avrupa ikinciliğiyle Türkiye'ye döndüklerini belirtti. Sporcularını tebrik eden Şamdan, turnuvaya katılmaları için kendilerine büyük destek sağlayan ve kazanılan kupada payı olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e teşekkürlerini iletti. Köşker'in spora ve sporcuya yaptığı yardımların devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.