19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Belediye Başkanından koronavirüs açıklaması

Gebze 04.12.2020 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze Belediye Başkanından koronavirüs açıklaması

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzelilere çağrıda bulunarak, “Gün, mevlid, taziye ve yılbaşı kutlaması gibi toplulukların bir araya geleceği ev etkinlerine ara verelim, tedbirlere harfiyen uyalım” dedi. Başkan Büyükgöz açıklamasında, “Sevgili Gebzeliler, Koronavirüs’ü birlikte yenebiliriz.  Lütfen bu süreçte evlere misafir kabul etmeyelim. Gün, mevlid, taziye ve yılbaşı kutlaması gibi toplulukların bir araya geleceği ev etkinlerine ara verelim. T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından Koronavirüs ile mücadele kapsamında açıklanan yeni kısıtlama ve tedbirlere harfiyen uyalım. Unutmayın; Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden güçlü değildir” ifadelerine yer verdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzelilere çağrıda bulunarak, “Gün, mevlid, taziye ve yılbaşı kutlaması gibi toplulukların bir araya geleceği ev etkinlerine ara verelim, tedbirlere harfiyen uyalım” dedi.

Başkan Büyükgöz açıklamasında, “Sevgili Gebzeliler, Koronavirüs’ü birlikte yenebiliriz.  Lütfen bu süreçte evlere misafir kabul etmeyelim. Gün, mevlid, taziye ve yılbaşı kutlaması gibi toplulukların bir araya geleceği ev etkinlerine ara verelim. T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından Koronavirüs ile mücadele kapsamında açıklanan yeni kısıtlama ve tedbirlere harfiyen uyalım. Unutmayın; Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden güçlü değildir” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.