Gebze Belediyesi ihtiyaç sahibinin yanında

Gebze 21.08.2017 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Belediyesi ihtiyaç sahibinin yanında

Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yardıma muhtaç ve maddi durumu iyi olmayan yaşlı, hasta, engelli veya kimsesiz ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, maddi durumu iyi olmayan yaşlı, hasta, engelli veya kimsesiz ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam ediyor. Yardıma ihtiyacı olan veya dar gelirli vatandaşların Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne istenilen evraklarla birlikte yapmış oldukları başvuruya istinaden Gebze’deki ihtiyaç sahiplerine yardımcı olunuyor. Başvuru yapan vatandaşların evlerine görevinde uzman Sosyolog personeller tarafından ziyaret yapılarak, gerçek ihtiyaç sahiplerini belirlemek adına titizlikle sosyal ve ekonomik araştırma yapılıyor. SOSYAL BELEDİYECİLİK Gebze Belediyesi; gıda, ekmek, çocuk bezi ve süt yardımı dışında hasta ve yatalak olan vatandaşlara hasta yatağı; bayramlarda çocuklara kıyafet yardımı, yolda kalmışlara otobüs bileti yardımı ve Gebzeli öğrencilere okul kıyafeti, eşofman, çanta ve kırtasiye yardımlarında bulunuyor. Ayrıca her gün düzenli olarak doğum günü takip edilen yetim ve öksüz çocukların doğum günleri kutlanıp, engelli vatandaşların da Engelli Nakil Aracı ile hastanelere ve kamu kurumlarına taşıması yapılıyor. GEREKLİ ŞARTLAR Yapılan bu hizmetlerden faydalanmak isteyen vatandaşların mahalle muhtarlığından alacakları Fakirlik Belgesi ve gerekli diğer evraklarla bizzat Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor. Söz konusu hizmetler hakkında detaylı bilgi almak için 0 262 641 78 12, Engelli Nakil Aracına randevu almak için ise 0 530 317 97 61 nolu telefon numarasıyla iletişime geçilebilmekte.
Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yardıma muhtaç ve maddi durumu iyi olmayan yaşlı, hasta, engelli veya kimsesiz ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, maddi durumu iyi olmayan yaşlı, hasta, engelli veya kimsesiz ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam ediyor. Yardıma ihtiyacı olan veya dar gelirli vatandaşların Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne istenilen evraklarla birlikte yapmış oldukları başvuruya istinaden Gebze’deki ihtiyaç sahiplerine yardımcı olunuyor. Başvuru yapan vatandaşların evlerine görevinde uzman Sosyolog personeller tarafından ziyaret yapılarak, gerçek ihtiyaç sahiplerini belirlemek adına titizlikle sosyal ve ekonomik araştırma yapılıyor.

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Gebze Belediyesi; gıda, ekmek, çocuk bezi ve süt yardımı dışında hasta ve yatalak olan vatandaşlara hasta yatağı; bayramlarda çocuklara kıyafet yardımı, yolda kalmışlara otobüs bileti yardımı ve Gebzeli öğrencilere okul kıyafeti, eşofman, çanta ve kırtasiye yardımlarında bulunuyor. Ayrıca her gün düzenli olarak doğum günü takip edilen yetim ve öksüz çocukların doğum günleri kutlanıp, engelli vatandaşların da Engelli Nakil Aracı ile hastanelere ve kamu kurumlarına taşıması yapılıyor.

GEREKLİ ŞARTLAR

Yapılan bu hizmetlerden faydalanmak isteyen vatandaşların mahalle muhtarlığından alacakları Fakirlik Belgesi ve gerekli diğer evraklarla bizzat Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor. Söz konusu hizmetler hakkında detaylı bilgi almak için 0 262 641 78 12, Engelli Nakil Aracına randevu almak için ise 0 530 317 97 61 nolu telefon numarasıyla iletişime geçilebilmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.