GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze Belediyesi’nden ihale yasağı!

Gebze 09.10.2019 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Belediyesi’nden ihale yasağı!

Gebze Belediyesi’nden ihale yasağı! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü’nün aldığı yasaklama kararı, Resmi Gazetede yayınlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü’nün aldığı yasaklama kararı, Resmi Gazetede yayınlandı. Karara göre, bazı firma ve şahsıların Gebze Belediyesinin ihalelerine girmesi yasaklandı. Gebze Belediyesi tarafından, Maksut Adak, Ali Fırıncı, Adem Ürer, Binali Koç, GAF Yapım Turizm Yapı Anonim Şirketi ile İzmit Belediyesi Sadrettin Yolcu’nun ihalelere girmesi yasaklandı.

Gebze Belediyesi’nden ihale yasağı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü’nün aldığı yasaklama kararı, Resmi Gazetede yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü’nün aldığı yasaklama kararı, Resmi Gazetede yayınlandı. Karara göre, bazı firma ve şahsıların Gebze Belediyesinin ihalelerine girmesi yasaklandı. Gebze Belediyesi tarafından, Maksut Adak, Ali Fırıncı, Adem Ürer, Binali Koç, GAF Yapım Turizm Yapı Anonim Şirketi ile İzmit Belediyesi Sadrettin Yolcu’nun ihalelere girmesi yasaklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.