Gebze Belediyesi’ni alkışlıyoruz!

Gebze 24.03.2020 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Belediyesi’ni alkışlıyoruz!

BELEDİYE EKİPLERİ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

Corona virüs salgını nedeniyle günlerdir ince eleyip sık dokuyan ve kentin her noktasındaki temizlik çalışmalarıyla vatandaşın takdirini kazanan Gebze Belediyesi corona salgınındaki çalışma performansıyla Gebzelilerin alkışını kazanmayı başarmış oldu. Corona salgını nedeniyle zor ve stresli günler geçiriyoruz. Bu günlerde örnek çalışmaya imza atanlardan birisi de Gebze Belediyesi olarak dikkat çekiyor. Corona virüs salgını nedeniyle günlerdir ince eleyip sık dokuyan ve kentin her noktasındaki temizlik çalışmalarıyla vatandaşın takdirini kazanan Gebze Belediyesi corona salgınındaki çalışma performansıyla Gebzelilerin alkışını kazanmayı başarırken dezenfekte çalışmaları gece gündüz devam ediyor. GÖREVLERİNİ İYİ YAPIYORLAR Başkan Zinnur Büyükgöz ve yetkililerin direktifleri doğrultusunda kentin pek çok noktasında sabah akşam çalışan Gebze Belediyesi yetkilileri dezenfekte ve temizlik çalışmalarını bir an olsun aksatmazken vatandaştan alkış alıyor. Corona virüs salgınının ilk günlerinden bu yana sürekli çalışan ve vatandaşa hizmet veren Gebze Belediyesi temizlik işleri personeli alkışlanmayı hak ederken vatandaşın sağlığı adına varını yoğunu ortaya koyuyor.
BELEDİYE EKİPLERİ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

Corona virüs salgını nedeniyle günlerdir ince eleyip sık dokuyan ve kentin her noktasındaki temizlik çalışmalarıyla vatandaşın takdirini kazanan Gebze Belediyesi corona salgınındaki çalışma performansıyla Gebzelilerin alkışını kazanmayı başarmış oldu.

Corona salgını nedeniyle zor ve stresli günler geçiriyoruz. Bu günlerde örnek çalışmaya imza atanlardan birisi de Gebze Belediyesi olarak dikkat çekiyor. Corona virüs salgını nedeniyle günlerdir ince eleyip sık dokuyan ve kentin her noktasındaki temizlik çalışmalarıyla vatandaşın takdirini kazanan Gebze Belediyesi corona salgınındaki çalışma performansıyla Gebzelilerin alkışını kazanmayı başarırken dezenfekte çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

GÖREVLERİNİ İYİ YAPIYORLAR

Başkan Zinnur Büyükgöz ve yetkililerin direktifleri doğrultusunda kentin pek çok noktasında sabah akşam çalışan Gebze Belediyesi yetkilileri dezenfekte ve temizlik çalışmalarını bir an olsun aksatmazken vatandaştan alkış alıyor. Corona virüs salgınının ilk günlerinden bu yana sürekli çalışan ve vatandaşa hizmet veren Gebze Belediyesi temizlik işleri personeli alkışlanmayı hak ederken vatandaşın sağlığı adına varını yoğunu ortaya koyuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.