Gebze Bölgesi evde kalmak yerine indirime koştu!

Gebze 10.04.2020 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Bölgesi evde kalmak yerine indirime koştu!

Coronavirüs salgını dünya genelinde ölü sayısını 90 bine çıkarırken uzmanlar uyarı üstüne uyarı yaparken marketlerdeki indirimlere koşan vatandaşlar görenleri şoke etti. Salgını hiçe sayarak kuralları çiğneyen vatandaşlar “salgın konusunda bilinç sahibi değiliz” dedirttiler.  ÖLÜM SAYISI 90 BİN  Coronavirüs salgını dünya genelinde ölü sayısını 90 bine çıkarmış durumda. Dünyada ve ülkemizde ölü sayısı her an artarken salgın etkisini devam ettiriyor. Uzmanlar, mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamaları yönünde vatandaşlara çağrı üstüne çağrı yaparken Gebze’de ve Darıca’daki tablo görenleri şoke ediyor. İndirim nedeniyle kalabalık olan market önleri hastalığa davetiye çıkarırken salgın konusundaki bilinç anlamında ne kadar eksik kaldığımızın kanıtı gibiydi.  SALGINA MEYDAN OKUDULAR  İndirim nedeniyle maç kuyruğundan farksız olan marketlere koşan vatandaşlar hem kendi canların hem de sevdiklerinin canlarını hiçe sayarken görünen tablo herkesi şoke etti. Vatandaşlar, indirim nedeniyle marketlere akın ederken tüm uyarıları bir kez daha yok saydılar. Market indirimine akın ederek coronavirüs salgınına meydan okuyan vatandaşlar asıl öldürenin virüs değil sorumsuzluk olduğuna yen bir örnek vermiş oldular.

Coronavirüs salgını dünya genelinde ölü sayısını 90 bine çıkarırken uzmanlar uyarı üstüne uyarı yaparken marketlerdeki indirimlere koşan vatandaşlar görenleri şoke etti. Salgını hiçe sayarak kuralları çiğneyen vatandaşlar “salgın konusunda bilinç sahibi değiliz” dedirttiler. 

ÖLÜM SAYISI 90 BİN 

Coronavirüs salgını dünya genelinde ölü sayısını 90 bine çıkarmış durumda. Dünyada ve ülkemizde ölü sayısı her an artarken salgın etkisini devam ettiriyor. Uzmanlar, mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamaları yönünde vatandaşlara çağrı üstüne çağrı yaparken Gebze’de ve Darıca’daki tablo görenleri şoke ediyor. İndirim nedeniyle kalabalık olan market önleri hastalığa davetiye çıkarırken salgın konusundaki bilinç anlamında ne kadar eksik kaldığımızın kanıtı gibiydi. 

SALGINA MEYDAN OKUDULAR 

İndirim nedeniyle maç kuyruğundan farksız olan marketlere koşan vatandaşlar hem kendi canların hem de sevdiklerinin canlarını hiçe sayarken görünen tablo herkesi şoke etti. Vatandaşlar, indirim nedeniyle marketlere akın ederken tüm uyarıları bir kez daha yok saydılar. Market indirimine akın ederek coronavirüs salgınına meydan okuyan vatandaşlar asıl öldürenin virüs değil sorumsuzluk olduğuna yen bir örnek vermiş oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.