GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze Bölgesi’nde kargo isyanı!

Gebze 27.10.2020 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze Bölgesi’nde kargo isyanı!

Gebze bölgesinde yaşayan vatandaşlar, kargo şirketlerinin işleyişinin koronavirüs sürecine uygun olmadığını, kargolarına ulaşmak noktasında sorunlar yaşadıklarını iddia ederek isyan etti. Tüm dünyada olduğu gibi Gebze bölgesinde yaşayan vatandaşlarda koronavirüs salgını nedeniyle alışverişlerini internet üzerinden yapmaya başladı. İnternet alışverişlerinin sebep olduğu yoğunluğa kargoya verilen ürünlerde eklenince kargo şirketleri kendini büyük bir yoğunluğun içerisinde buldu. Gebze bölgesinde yaşayan vatandaşlar ise bu yoğunluk sebebiyle çeşitli mağduriyetler yaşamaya başladı. Evlerinde kargolarının gelmesini bekleyen vatandaşlar, kargolarının evde olmalarına rağmen gelmediğini belirtti. “VATANDAŞLAR ÇÖZÜM ÜRETİLMESİNİ İSTİYOR” Gebzeli bazı vatandaşlar kargoya verdikleri ürünlerin bir türlü istenilen adrese ulaştırılamamasından dolayı mağduriyet yaşadığını söylerken bazıları ise kargo şirketlerinde çalışan personelleri mağduriyetleri için aradıklarında ya ulaşamama problemi yaşadıklarını ya da lakayt tavırlarla karşılaştıklarını belirterek şikayetçi oldu. Vatandaşlar giderek artan kargo sorunu için bir şeyler yapılmasını bekliyor.  

Gebze bölgesinde yaşayan vatandaşlar, kargo şirketlerinin işleyişinin koronavirüs sürecine uygun olmadığını, kargolarına ulaşmak noktasında sorunlar yaşadıklarını iddia ederek isyan etti.

Tüm dünyada olduğu gibi Gebze bölgesinde yaşayan vatandaşlarda koronavirüs salgını nedeniyle alışverişlerini internet üzerinden yapmaya başladı. İnternet alışverişlerinin sebep olduğu yoğunluğa kargoya verilen ürünlerde eklenince kargo şirketleri kendini büyük bir yoğunluğun içerisinde buldu. Gebze bölgesinde yaşayan vatandaşlar ise bu yoğunluk sebebiyle çeşitli mağduriyetler yaşamaya başladı. Evlerinde kargolarının gelmesini bekleyen vatandaşlar, kargolarının evde olmalarına rağmen gelmediğini belirtti.

“VATANDAŞLAR ÇÖZÜM ÜRETİLMESİNİ İSTİYOR”

Gebzeli bazı vatandaşlar kargoya verdikleri ürünlerin bir türlü istenilen adrese ulaştırılamamasından dolayı mağduriyet yaşadığını söylerken bazıları ise kargo şirketlerinde çalışan personelleri mağduriyetleri için aradıklarında ya ulaşamama problemi yaşadıklarını ya da lakayt tavırlarla karşılaştıklarını belirterek şikayetçi oldu. Vatandaşlar giderek artan kargo sorunu için bir şeyler yapılmasını bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.