Gebze Bölgesi’nde maske ihmalkarlığı sürüyor!

Gebze 05.08.2020 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Bölgesi’nde maske ihmalkarlığı sürüyor!

Dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran coronavirüs salgını etkisini sürdürüyor. Son zamanlarda ülkemizde artan vaka sayıları sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Gerekirse tedbirleri eskiye döndeririz" yorumunu yapmıştı. Uzmanlar kurallar konusunda her zamankinden daha hassas durumda. MASKE KULLANIMINDA İŞİMİZ ZOR Sokağa çıktığımızda vatandaşın kurallar konusunda hala eksikleri olduğunu görüyoruz. Aşırı sıcak havada maske kullanımının ihmal edildiği ve uzmanların önerdiği şekilde takılmadığı açık. Her zamankinden daha fazla dikkat etmemiz gereken şu günlerde vatandaş maskeyi süs olarak kullanıyor. Çarşıda maskeyi çene altına takanları görürken bize kalan tek yorum onca çaba onca emek sonrasında "Allah sonumuzu hayretsin" oluyor.

Dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran coronavirüs salgını etkisini sürdürüyor. Son zamanlarda ülkemizde artan vaka sayıları sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Gerekirse tedbirleri eskiye döndeririz" yorumunu yapmıştı. Uzmanlar kurallar konusunda her zamankinden daha hassas durumda.

MASKE KULLANIMINDA İŞİMİZ ZOR

Sokağa çıktığımızda vatandaşın kurallar konusunda hala eksikleri olduğunu görüyoruz. Aşırı sıcak havada maske kullanımının ihmal edildiği ve uzmanların önerdiği şekilde takılmadığı açık. Her zamankinden daha fazla dikkat etmemiz gereken şu günlerde vatandaş maskeyi süs olarak kullanıyor. Çarşıda maskeyi çene altına takanları görürken bize kalan tek yorum onca çaba onca emek sonrasında "Allah sonumuzu hayretsin" oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.