Gebze Bölgesi Terkedilmiş kent gibi

Gebze 25.03.2020 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Bölgesi Terkedilmiş kent gibi

Gebze sokakları son zamanların en sessiz zamanlarını yaşıyor. Adeta terkedilmiş kent havasını andıran sokaklarda kimseler yok dükkanlar kapalı. Dünyayı etkileyen corona virüs salgını sonrasında sokaklarda kimselerin olmadığı Gebze’de kötü hava da buna etken. Yaşamın durduğu kentte, mecburen çıkılan ihtiyaçlar dışında adeta in cin top oynuyor. Uzun zamandır böyle bir izlenim bırakmayan kentte, yaşam durma noktasına gelmiş vaziyette. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Gebze sokakları son zamanların en sessiz zamanlarını yaşıyor. Adeta terkedilmiş kent havasını andıran sokaklarda kimseler yok dükkanlar kapalı. Dünyayı etkileyen corona virüs salgını sonrasında sokaklarda kimselerin olmadığı Gebze’de kötü hava da buna etken. Yaşamın durduğu kentte, mecburen çıkılan ihtiyaçlar dışında adeta in cin top oynuyor. Uzun zamandır böyle bir izlenim bırakmayan kentte, yaşam durma noktasına gelmiş vaziyette.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.