Gebze Center’da futbol coşkusu

Spor 18.06.2019 - 17:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Center’da futbol coşkusu

Bölgemizin önde gelen alışveriş merkezlerinden Gebze Center alışveriş merkezinde Babalar Günü için futbol etkinliği düzenlendi. A Milli Takımın eski futbolcusu Ali Gültiken ve Sabah Gazetesi Yazarı Fatih Doğan futbolseverlerle bir araya geldi.  MİLLİ TAKIM FORMASI HEDİYE EDİLDİ Moderatörlüğünü Kevser Şahin’in yaptığı futbol sohbetinde Ali Gültiken ve Fatih Doğan, izleyenlerin merak ettiği soruları yanıtladı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen sohbetin ardından katılımcılarla mini penaltı yarışması yapıldı. Heyecanlı geçen yarışmayı ilk üçte bitiren katılımcılara imzalı A Milli Takım forması hediye edildi.  VAR SİSTEMİ HAKKINDA Özellikle futbolda son dönemin tartışılan konularından VAR sistemi, A Milli Takımın son maçlarda gösterdiği performans ve Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’a teknik direktör olması sohbetin ana başlıkları arasında yer aldı.  Sohbette en çok merak edilen konuların başında VAR sistemi geldi.

Bölgemizin önde gelen alışveriş merkezlerinden Gebze Center alışveriş merkezinde Babalar Günü için futbol etkinliği düzenlendi. A Milli Takımın eski futbolcusu Ali Gültiken ve Sabah Gazetesi Yazarı Fatih Doğan futbolseverlerle bir araya geldi. 

MİLLİ TAKIM FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Moderatörlüğünü Kevser Şahin’in yaptığı futbol sohbetinde Ali Gültiken ve Fatih Doğan, izleyenlerin merak ettiği soruları yanıtladı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen sohbetin ardından katılımcılarla mini penaltı yarışması yapıldı. Heyecanlı geçen yarışmayı ilk üçte bitiren katılımcılara imzalı A Milli Takım forması hediye edildi. 

VAR SİSTEMİ HAKKINDA

Özellikle futbolda son dönemin tartışılan konularından VAR sistemi, A Milli Takımın son maçlarda gösterdiği performans ve Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’a teknik direktör olması sohbetin ana başlıkları arasında yer aldı.  Sohbette en çok merak edilen konuların başında VAR sistemi geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.